Wawancara

Wawancara Kepemimpinan Pikiran karo Maurits van Sambeek

Wawancara Kepemimpinan Pikiran karo Maurits van Sambeek

➜ Apa kepemimpinan iku bawaan utawa bisa dipelajari?
➜ zona nyaman
➜ Tujuan lan ngresiki pikiran

Wawancara karo Ayhan Karaman ing SEO

Wawancara karo Ayhan Karaman ing SEO

➜ Apa sing dikarepake Google saka kita?
➜ Entuk perhatian Google
➜ Pitakonan aneh nanging asring ditakoni

Wawancara karo Koray Tuğberk Gübur ing Holistic SEO

Wawancara karo Koray Tuğberk Gübur ing Holistic SEO

➜ kesalahan SEO
➜ Entuk perhatian Google
➜ Konten duplikat utawa asli?

Wawancara karo Münir Türk babagan Teknik Robotika 🦾

Wawancara karo Münir Türk babagan Teknik Robotika 🦾

Wawancara karo Münir Türk, pamilik proyek produksi lengan robot produksi domestik. Utama;
Sapa sing kudune?
Pendhidhikan lan program
Produksi Domestik
masalah pasokan
Peta dalan
dhukungan dana