Transaksi resmi

Dadi Warga Amerika ing Rincian

Dadi Warga Amerika ing Rincian

Ing artikel iki, langkah-langkah kanggo dadi warga negara Amerika dijlentrehake kanthi rinci. Utama;
Kauntungan, Kekirangan
Ne gerekir dhaptar
Ketentuan anotasi
Aplikasi Kertu Ijo
Dhuwit pira, pirang taun?
Pilihan kutha, tingkat kriminal

Prihatin Iki Nalika Njupuk Lisensi Driver Panjenengan

Prihatin Iki Nalika Njupuk Lisensi Driver Panjenengan

Ing artikel iki, proses lisensi dijelasake kanthi rinci. Utama;
Tanggal registrasi penting
Dokumen registrasi
Ujian teoretis
Dokumen lisensi nyopir
Janjian
SPP lan regane