Apa sing diarani SEO? 💻 Kita Nyedhiyakake Analisis SEO Gratis 🎁

Apa sing ditindakake SEO? Napa kita kudu nindakake SEO?

Apa sing diarani SEO? SEO tegese kabeh kanggo sapa wae sing duwe situs web! SEO bakal menehi katrangan manawa aku ana ing kabeh jalur sing sampeyan lakoni. 🙂 Kanthi artikel iki, logika SEO sing gampang saiki bakal nyebar kanthi bebas ing pikiran sampeyan. Amarga kita nerangake kanthi cara sing gampang lan nyenengake.

Apa sing ditawakake sampeyan?
➜ Konten kita kalebu panjelasan rinci lan sederhana.
➜ Kita takon karo Ayhan KARAMAN sing aneh nanging kepengin weruh babagan SEO.
➜ Kita ngobrol karo Koray Tuğberk GÜBÜR babagan SEO Semantik lan takon akeh pitakon.
➜ Paling apik, kita duwe hadiah! Kita bakal nggawe analisis SEO gratis kanggo situs sampeyan!

Apa sing diarani SEO?

Apa sing bakal dicritakake uga ditrapake kanggo mesin telusuran liyane. Google sing paling peduli karo bisnis iki.

Google minangka mesin telusuran. Layanan sing disedhiyakake yaiku nampilake konten sing paling pas lan paling dhuwur, kanggo subjek sing digoleki. Yen rangking iki ora bisa ditindakake kanthi cara sing disenengi pengunjung, mula masarakat ora bakal seneng karo mesin telusuran iki. Pramila Google nggawe wong sing nindakake tugas kasebut ing ndhuwur, lan mbusak sing ora nindakake.

Kepiye Google milih asil sing cocog lan berkualitas? Mesthine, miturut gaweyan SEO sing wis rampung. SEO tegese optimasi mesin telusuran. Google pengin sampeyan ngoptimalake situs kanggo mesin telusuran. Dadi dheweke pengin sampeyan nggawe situs sampeyan paling apik lan paling cocog kanggo mesin telusuran lan pengunjung. Iki ngevaluasi saben situs web kanthi panelitian SEO sing ditemokake lan ngetrapake asil.

SEO ditemtokake minangka proses pangembangan sing nambah pangembangan, kualitas lan lalu lintas situs sampeyan. Iki minangka definisi sing berorientasi karo asil. Ayo dadi luwih ngerti dheweke.

SEO sejatine minangka basa sing digunakake kanggo njlentrehake situs web menyang Google umume. Sampeyan kudu sinau kanggo ngenalake sampeyan karo dheweke.

Kanthi kabeh karya SEO sing ditindakake, iki bakal katrangan ing Google;
"Kita selaras karo asil kanggo tembung kunci iki!"
"We offer kanggo pengunjung pengalaman kualitas ing gati!"
"Google! Kita nindakake apa sing dijaluk lan bisa nyenengake pengunjung. Ayo diganjar! ”

Ana akeh perkara sing dikarepake Google supaya bisa ditindakake kanthi becik. Kualitas konten, kecocokan kanggo nggoleki niat lan kacepetan minangka sing utama. Dheweke guru sing angel. Sampeyan meksa sampeyan lulus pelajaran SEO. Dadi, sejatine nglatih sampeyan langkah demi langkah supaya pengunjung duwe pengalaman sing apik ing situs sampeyan. Yen sampeyan ora sinau kanthi apik ing kelas, sampeyan bakal gagal.

Sampeyan bakal nglakoni sing paling apik kanggo nyenengake pengunjung. Iki urusan kita.

iklan

Apa proses SEO? Apa kalebu SEO?

Kita pengin ngobrol babagan langkah-langkah sing kudu takon babagan apa sing kalebu SEO. Kita uga nyiyapake artikel babagan carane nindakake. Yen sampeyan arep mbukak situs utawa pengin nambah SEO situs sing wis ana, artikel iki bakal migunani kanggo sampeyan.

Kita wis nyebutake langkah-langkah sing paling penting lan dingerteni supaya sampeyan luwih ngerti babagan SEO. Mesthi wae, ana langkah-langkah liyane sing luwih rinci.

Nggawe identitas situs

Nggawe ID situs kanggo langkah SEO

Langkah iki sejatine kaya cathetan sing kudu sampeyan deleng. Kadhangkala kita bisa ngluwihi tujuan situs kita. Iki uga ora bakal nyenengake Google. Mula, nemtokake fitur ing wiwitan bakal mbantu kita nerusake kanthi cara tartamtu.

contone

Jeneng Merek

Ne Gerekir

Slogan Brand

Kanggo nemokake apa sing dibutuhake Ne Gerekirkudu ndeleng!

Tujuan Merek

ing kabeh prekara ne gerekirkanggo dadi platform informasi raksasa kanthi menehi informasi lan alat sing dibutuhake kanggo pitakon carane.

Visi Merek

★ Dadi platform informasi paling dipercaya lan migunani ing saindenging jagad.
★ Nyedhiyakake pengalaman kanggo para pengunjung sing bakal nggawe dheweke istimewa ing saben konten.
★ Kanggo mesthekake yen pengunjung entuk informasi sing dibutuhake kanthi cepet, lan ora ngganggu nalika ngakses informasi sing dikarepake.
★ Kanggo nggawe manawa pengunjung entuk manfaat saka informasi kanthi rumangsa kepenak lan aman.

Nilai Brand

kualitas
Ora preduli alon-alon, kita ora bakal mandheg kualitas. Sing penting kanggo kita yaiku masing-masing konten kudu nyukupi kebutuhan sampeyan.

linuwih
Kita nglawan Polusi Informasi. Pramila kita nyiyapake artikel karo wong-wong sing terlibat sabisane. Kita nyedhiyakake versi pungkasan artikel menyang ahli kanggo verifikasi akurasi artikel.

Aksesibilitas
Kita nawakake cara kanggo ngatasi alangan kasebut ing ngarepe wong supaya bisa nggayuh wong tanpa preduli babagan basa, agama, ras, cacat utawa penyakit.

Warna Merek:

Biru Biru, Biru: linuwih
Oranye: Energi lan tulus
Segara Ijo: Informasi sing bener

Sapa pesaing sampeyan?

Wikihow

Apa fitur lan layanan sing ditawakake ing situs pesaing nanging ora kasedhiya ing situs sampeyan?

★ Kanggo nuduhake sumber referensi kanggo artikel. (Kita lagi dibangun.)
★ Karya visual khusus kanggo saben konten. (Kita lagi ing tahap perencanaan.)

Apa sing bisa sampeyan lakoni beda karo fitur lan layanan sing ditawakake situs pesaing?

★ Kita wawancara karo ahli lan jeneng populer.
★ Kita bisa nggayuh basa target lan negara liyane.
★ Gratis takon, komentar lan olahpesen ing antarane anggota / ahli.

Ngasilake identitas peta

Langkah-langkah kanggo nggawe peta dalan SEO

Sadurunge nggawe peta dalan sing rinci, aku uga kudu nggawe identitas ing kene. Iki bakal mbantu kita nerusake cara tartamtu nalika nggawe lan nyunting peta dalan.

tuladhanek

Sapa target pamirsa sampeyan?

Sapa wae sing butuh ilmu. (Sampeyan bisa mangsuli iki kaya wong enom, wanita, lulusan universitas.)

Lokasi target pamirsa sampeyan?

Seluruh jagad (Sampeyan bisa mangsuli kaya Istanbul, All Turkey, Bursa.

Kepiye rasane pengunjung ing situs sampeyan?

Rumangsa bisa ngakses informasi sing dikarepake kanthi gampang, aja kuwatir akurasi informasi, rumangsa dikagumi

Sepira konten lan informasi sing pengin diterbitake ing situs sampeyan?

Meh saklawase 🙂 (Sampeyan bisa menehi wangsulan ing kene kepenak banget.)

Apa sampeyan bakal sesambungan karo pengunjung lan pelanggan ing situs sampeyan?

ya

Apa media sosial penting kanggo situs sampeyan, bisnis?

ya

Apa sampeyan pengin nambah referensi ing situs?

ya

Apa sampeyan bakal nglumpukake informasi kontak pengunjung?

ya

Apa sampeyan bakal adol liwat situs sampeyan?

ora

Yen sampeyan arep adol, apa bakal proses pambayaran ing situs sampeyan?

ora

Apa sampeyan duwe tanggal sing ditemtokake kanggo nerbitake situs sampeyan?

Aku duwe, aku ngirim.

Nalika nggawe peta dalan, sampeyan kudu tetep njaga loro identitas kasebut ing ngarepe. Sampeyan bakal bisa ndeleng target, sapa sampeyan, apa sing bakal ditindakake.

Sajrone persiyapan

Kabeh sing bakal ditemtokake nalika miwiti kerja SEO

Google Search Console

Sampeyan kudu nemtokake rekor situs sampeyan ing kene. Ing kene sampeyan bakal bisa ngirim sitemap, ndeleng kesalahan, kaca ing ruang lingkup lan indeks, lan ngawasi kinerja situs sampeyan. Fitur liyane uga kasedhiya.

Google Analytics

Sampeyan kudu nggambarake registrasi situs sampeyan ing kene. Ing kene sampeyan bisa nindakake analisis pengunjung. Sampeyan bisa nglacak target pamirsa, prilaku, konversi, target. Fitur liyane uga kasedhiya.

Tandha Analytics

Yen wis nyiyapake tandha Google Analytics, alat iki bakal menehi katrangan babagan kinerja. Contone; "Apa SEO? - Ne GerekirKiriman sampeyan ”wis / ora nampa konversi luwih akeh tinimbang minggu kepungkur. Dadi, sampeyan bakal bisa nemtokake target miturut kahanan lan ngowahi langkah-langkah ing ngarep sampeyan.

Alat Yandex Metrica lan Bing WebMaster

Metrica, program analisis Yandex, duwe antarmuka sing beda dibandhingake karo Google Analytics. Iki nyedhiyakake laporan analisis kayata ringkesan, laporan, kunjungan, konversi kanggo kunjungan sing digawe saka mesin telusuran Yandex.

Plugin / Modul SEO

Sampeyan kudu nambah plugin SEO menyang situs kanthi plugin wordpress kayata All In SEO, Rank Math, Yoast. Plugin sing sampeyan pilih bakal ngidini sampeyan ngatur permalinks, nemtokake kaca nofollow, nggawe peta situs, lan nuntun sampeyan nganggo peringatan lan nulis biji nalika nggawe konten. Ana luwih akeh fitur gratis lan mbayar liyane.

Facebook piksel

Iki ngidini sampeyan nglacak kegiatan pengunjung ing situs web sampeyan. Dadi, sampeyan bisa ngukur efektifitas iklan Facebook, netepake target target tartamtu, lan nganalisis. Fitur liyane uga kasedhiya.

Google ADS lan Analytics

Iki kaya piksel Facebook sing nyedhiyakake analisis iklan Facebook. Yen sampeyan nemtokake siji-sijine Google ADS lan Google Analytics, sampeyan bakal bisa nganalisa Google Ads. Sampeyan bisa ngukur efektifitas iklan lan netepake target target khusus. Fitur liyane uga kasedhiya.

Kanggo pengalaman pangguna

Ngapikake pengalaman pengunjung / pangguna

Kompatibilitas seluler

Sampeyan ngerti manawa saiki para pengunjung biasane teka saka seluler. Situs sampeyan kudu kompatibel karo seluler. Sampeyan bisa njupuk iki luwih adoh. Tema sampeyan bisa dirancang supaya pengunjung bisa nggunakake driji kanthi nyaman. Sampeyan uga bakal milih milih tema sing bener.

Kacepetan kaca

Aja lali wektu kasebut nalika nuduhake situs menyang wong, yen sampeyan rumangsa isin karo transisi kaca sing alon. Sampeyan ngerti manawa pengunjung ora bakal ngenteni sawetara detik kanggo mbukak kaca. Amarga ana puluhan situs alternatif. Yen dheweke ora bisa nemokake ing kene, dheweke bakal nemokake apa sing dikarepake ing panggon liya. Dheweke ora bakal sabar amarga ngerti babagan iki.

404 Kesalahan

Kesalahan kasebut pancen nyebabake sampeyan akeh masalah. Pengunjung ora seneng 404 kaca, dadi Google ora seneng. Sampeyan kudu ngetutake lan pangalihan menyang kaca sing relevan.

Analisis gerakan pengunjung, rekaman video pengunjung lan peta panas

Kanthi nganalisa gerakan kasebut, sampeyan bisa ngerteni apa masalahe lan cara sing apik. Uga ana cara liya sing ora dingerteni dening kabeh wong. Ngrekam video saben gerakan para pengunjung. Iki pancen cara sing migunani banget. Sampeyan bisa ndeleng intensitas, navigasi lan klik area ing peta panas.

Sertifikat SSL

Sertifikat iki bakal nggawe pengunjung rumangsa aman. Amarga mriksa akurasi alamat situs. Nyedhiyakake pangiriman informasi pribadi sing aman kayata sandhi. Situs kanthi sertifikat iki nduweni kunci utawa area ijo ing sisih kiwa garis URL.

Optimisasi kinerja

Optimisasi Kinerja Situs

Hosting utawa perusahaan server

Dheweke minangka layanan penerbitan situs web sing ngidini kabeh kaca ing situs sampeyan ditampilake menyang pengunjung kanthi tanpa gangguan. Sampeyan kudu milih layanan hosting utawa server sing cedhak karo area layanan sampeyan. Penting sampeyan milih paket kanthi kinerja lan fitur sing apik nalika nampa layanan.

iklan

Kesalahan ambane

Sampeyan kudu nggatekake bebaya babagan kaca ing Search Console. Sampeyan banjur kudu verifikasi perbaikan karo Google. Kahanan kayata 404, 410, 5xx, 503 minangka masalah jangkoan. Sampeyan bakal bisa ndeleng peringatan kasebut ing bagean orane katrangan ing Google Search Console.

Cache kaca sampeyan

Caching minangka panyimpenan data sampeyan sauntara. Bakal nyuda bandwidth lan mbukak server. Iki bakal nambah kacepetan situs sampeyan.

File Minifikasi JS / CSS

File JS lan CSS langsung mengaruhi kinerja situs. Sampeyan bisa nglamar ahli proyek iki kanggo nyuda utawa nundha. Plugin uga bisa nindakake perkara kasebut, nanging akibate, kesalahan bisa uga ana ing desain kasebut.

Visual gedhe

Ana plugin lan situs sing nyuda ukuran gambar kanthi akeh tanpa ngrusak kualitas gambar. Nindakake tumindak kasebut isih bakal mengaruhi kacepetan situs sampeyan. Gambar sing diformat WebP saiki katon dadi format sing paling akurat kanggo kacepetan. Sampeyan bisa nggunakake format svg kanggo logo lan gambar vektor.

Ngunggah gambar kanthi bedo

Nalika pengunjung mudhun ing konten, ngemot gambar menehi kontribusi gedhe kanggo kacepetan mbukak situs kasebut.

Optimisasi database

Ana akeh cara ing proses iki, kayata ngganti jinis data, nambah indeks, ngoptimalake kolom ID. Luwih becik takon karo profesional kanggo optimalisasi iki.

SEO Teknis

Optimisasi SEO teknis situs web

Pengindeksan

Kaca konten sing berkualitas kudu diindeks. Sanalika, sampeyan kudu nyegah indeksasi kaca sing ora relevan (noindex) tanpa konten.

Kesalahan ambane

Sampeyan kudu nggatekake bebaya babagan kaca ing Search Console. Sampeyan banjur kudu verifikasi perbaikan karo Google. Kahanan kayata 404, 410, 5xx, 503 minangka masalah jangkoan. Sampeyan bakal bisa ndeleng peringatan kasebut ing bagean orane katrangan ing Google Search Console.

Tag Canonical

Yaiku suntingan kanonik kanggo nuduhake manawa negerekir.com lan www.negerekir.com padha lan sing valid. Akeh kaca lan konten kaya iki sing mbutuhake tag iki.

Peta situs lan nyusup anggaran

Google bisa nemokake lan ngindeks kaca sampeyan saka distribusi tautan ing situs sampeyan, sanajan ora ana peta situs. Sampeyan mung bisa duwe kaca sing pengin diindeks ing peta situs. Mula, peta situs penting kanggo bot telusuran supaya bisa browsing kanthi luwih apik. Mangkono, sampeyan uga bakal menehi kontribusi kanggo anggaran pemindaian.

Bot bakal tanggung jawab kanggo 500 kaca kualitas sing kudu ana ing direktori tinimbang ora terus mindhai 300 kaca.

Optimisasi konten

Optimisasi SEO konten situs web

strategi

Konten sampeyan uga kudu duwe strategi. Sampeyan kudu ngetutake pesaing lan ngrampungake kekurangan sampeyan lan nampilake apa sing ora ditawakake.

Tembung kunci

Tembung kunci minangka tembung sing digoleki pengunjung ing mesin telusuran. Kanggo entuk asil sing paling cocog kanggo tembung kasebut, sampeyan kudu nindakake riset tembung kunci.

Konten informatif lan kualitas

Kualitas konten ora bisa diukur kanthi dawa lan ringkes. Nanging konten sing dawa lan sekaligus kualitas pancen dadi raja.

Tujuan pangguna

Apa sing sejatine dikarepake pengunjung ing tembung sing digoleki? Pengin entuk informasi? Utawa kanggo tuku produk? Iki mung 2 saka maksud telusuran. Sampeyan kudu nggawe konten sing cocog.

Gambar lan video

Ngisi konten nganggo gambar lan video bisa uga nambah wektu pengunjung kanggo kaca lan menehi pengalaman sing apik. Yen sampeyan langsung nampilake video, sampeyan bakal entuk umpan balik sing apik banget.

Topikalitas

Anyari konten kanthi rutin. Kabeh nambah. Sampeyan bisa nggawe peta nganyari. Sampeyan bisa mriksa artikel sing ngganti agenda saben wulan. Sampeyan bisa mriksa subyek sing agendane ora beda-beda saben 3 wulan.

Optimisasi SEO ing situs

 

Optimisasi SEO On-Page

Konten kanggo pangguna

Pengaruh mesin telusuran mung bisa digunakake sawetara wektu. Sampeyan bisa uga nemoni denda mengko. Pengunjung sampeyan seneng banget.

H1

Aku kira bebaya nggunakake mung siji header H1 ing kaca konten sampeyan minangka perkara sing biyen. Webmaster Google mangsuli kanthi video yen pirang-pirang tag H1 ora nyebabake masalah ing sistem kasebut. Nanging, yen sampeyan ora duwe strategi sing spesifik kanggo iki, luwih cocog nggunakake H1 siji.

https://www.youtube.com/watch?v=zyqJJXWk0gk

Bisa diakses

Sampeyan bisa uga kudu nggatekake akeh masalah kanggo wong cacat utawa lara. Sampeyan bisa nemokake subyek sing kudu digatekake, kayata warna, obyek ing visual sing digunakake. Cara sing paling misuwur ing babagan iki yaiku nambahake tag alt menyang gambar kanggo wong sing cacat visual.

Hirarki judhul

Tag H1, H2, H3, H4, H5, H6 sejatine duwe hirarki saka judhul utama nganti judhul paling cilik. Nggunakake kanthi bener, loro-lorone ngalangi pengunjung ora adoh saka konten sing diwaca lan menehi petunjuk kanggo Google.

Judhul meta lan deskripsi meta sing menarik

Judhul sampeyan, ing endi tembung kunci sampeyan kudu menarik. Kadhangkala mestine duwe nomer lan kadang nggawe sampeyan kepingin weruh ... Elinga, sing pertama sing bakal dideleng pengunjung ing endi wae yaiku judhul sampeyan.

Kata kunci sampeyan uga kudu kalebu ing deskripsi meta, lan uga kudu nyebabake klik.

Tautan internal lan eksternal

Sampeyan bisa ngarahake menyang konten sing relevan. Uga bebas link menyang situs liyane. Apa wae sing cocog kanggo dheweke bakal nyenengake pengunjung lan Google.

Optimisasi SEO ing kaca

 

Optimisasi SEO Off-Page

Iki sampeyan kudu ati-ati banget. Aja bungah lan tuku paket backlink.

Strategi link

Coba critakake babagan backlink: Kurang luwih akeh! Penting, yen kasebut ing papan sing bakal nggawa sampeyan bali lan nggawe interaksi. Dadi, pikirane manawa luwih akeh backlink sing dakkarepake luwih becik, ora ana apa-apa kajaba ala.

Sing dakkandhakake kanthi strategis yaiku sampeyan kudu mriksa pesaing miturut konten sampeyan. Nyoba supaya bisa ana ing papan sing lagi dununge, bakal bisa digunakake. Sampeyan uga penting banget golek papan sing ora ana nanging bisa nggawe interaksi. Ati-ati supaya entuk tautan karo jeneng merek sampeyan.

Jaringan sosial

Entuk link saka jaringan sosial iku penting kanggo kesadaran merek. Nggunakake aktif jaringan sosial sampeyan bakal nambah sinyal kesadharan iki. Sampeyan uga penting supaya sampeyan ngasilake konten sing khusus kanggo media sosial.

Dadi penulis tamu

Sampeyan bisa ngirim tamu menyang situs sing relevan kanggo nyebutake topik utawa situs sampeyan. Naskah kasebut uga kudu asli lan kudu ditliti.

Optimisasi SEO lokal

Pangaturan SEO lokal kanggo situs kasebut

Google Bisnisku, Peta Yandex, Bisnis Bing

Kanthi nuduhake lokasi kantor utawa toko ing kene, sampeyan bakal bisa diakses luwih gampang. Sampeyan bisa nyebutake akeh fitur lan nuduhake jam sing lagi mbukak.

iklan

Pariwara regional ing Google lan media sosial. Sampeyan bisa ngomong babagan merek sampeyan ing situs lokal.

FAQ SEO

SEO penting kanggo nggawe situs sing bisa diakses lan berkualitas. Butuh sabar lan usaha.

Sampeyan duwe akeh pesaing. Kepiye carane bakal nemokake sampeyan ing antarane kabeh pilihan kasebut? Mesthi wae, kanthi kerja SEO berkualitas lan rangking asil telusuran sabanjure ...

Yen sampeyan ora nindakake kerja SEO, sampeyan bakal meh ora katon ing kaca pisanan ing mesin telusuran kayata Google. Nindakake karya iki kanthi apik ngidini sampeyan entuk poin plus babagan kesadharan lan kehandalan merek. Apa wae sing sampeyan lakoni kanthi suwe, sampeyan bisa uga wis kaca pisanan.

Sanajan sampeyan duwe situs web lan ngerti cara nggawe SEO, supaya sampeyan dadi tim bisa dadi strategi sing penting. Amarga SEO minangka masalah sing kudu digatekake. Yen sampeyan pengin ngrampungake bagean teknis, nulis artikel lan nggarap SEO, sampeyan bisa uga ora bisa menehi kualitas lengkap. Mesthi wae, ora ana sing mokal.

Ya sawetara. Iki minangka tenaga kerja, sampeyan ora bakal bisa nemokake trabasan ing kene. Dadi, aja padha sumelang ing bab masalah kasebut lan coba nyenengi pengunjung sampeyan.

Ya nganti pitu. Pancen tugas sing apik banget supaya sampeyan bisa ngrasakake dinamis. Amarga SEO mesthi berkembang lan ganti. Ana sawetara wong ing Turki sing kerjaane SEO bermutu tinggi. Mula, sampeyan bisa dadi salah sawijine wong kanthi nambah awake dhewe.

Sampeyan gumantung ing wilayah sing bakal ngoptimalake lan subjek sing bakal digunakake. Beda yen sampeyan mung ngoptimalake internal, beda yen nyedhiyakake laporan, beda yen bisa ngatasi kabeh karya. Ana sawetara rega 50-350 TL kanggo lowongan kayata mung nglaporake. Konsultan saben wulan bisa menehi rega antarane 1.000 lan 15.000. Sing nindakake kabeh lapangan kerja bisa nawakake rega antarane 10.000-20.000.

Sanajan sampeyan nyoba nindakake kanthi lengkap, angel banget kanggo nindakake kanthi gratis. Yen sampeyan nyoba nggawe sawetara masalah, sanajan sampeyan dudu ahli, sampeyan bisa uga nyebabake masalah sing ora bisa dibalekake ing situs sampeyan.

Logika gampang dipelajari nanging angel dileksanakake 🙂

Kepiye carane sampeyan nemokake artikel iki? Nuduhake sawetara informasi babagan SEO karo kita. Kanggo situs 5 wong sing nyedhiyakake informasi sing paling apik sing ditemokake analisis SEO gratis kita bakal siyap! 😊

Yen isih durung nemokake apa sing digoleki

Wawancara Babagan SEO

Wawancara karo Ayhan Karaman ing SEO

Wawancara karo Ayhan Karaman ing SEO

Kita wawancara karo Ayhan Karaman babagan SEO kanggo sampeyan. Utama;
Who?
Buku lan layanan SEO
Crita sukses
Pangarepan Google
Kanggo ngeweruhi
Penasaran babagan

Wawancara karo Koray Tuğberk Gübur ing Holistic SEO

Wawancara karo Koray Tuğberk Gübur ing Holistic SEO

Kita wawancara karo Koray Tuğberk Gübur babagan SEO kanggo sampeyan. Utama;
Who?
Kesalahan SEO
Perlindhungan rangking
Ati-ati
Infrastruktur endi
Peta dalan

Artikel sing gegandhengan

Waca Sadurunge Nggawe Situs E-Niaga 💵

Waca Sadurunge Nggawe Situs E-Niaga 💵

Artikel kita ngemot informasi babagan cara nyiyapake situs e-commerce ing omah. Utama;
Ne gerekir dhaptar
Regane
Tanggung jawab ukum
Pariwara lan media sosial
Pajeg lan nggawe perusahaan
Pos virtual lan kargo

Nggawe Situs nganggo Wix ⚠️ Apa Cocog kanggo Sampeyan? 💻

Nggawe Situs nganggo Wix ⚠️ Apa Cocog kanggo Sampeyan? 💻

Artikel kita ngemot kabeh informasi sing dijaluk babagan Wix. Utama;
fitness
Fitur
Basa kode
Wuku
Aplikasi seluler
Tim lan paket

PALING NGALAMI AKURASI ARTIKEL KAMI

Izel Argul

Aku lulusan Desain Komunikasi Visual. Ne GerekirAku minangka pangadeg lan manajer.
Babagan Ahli

komentar

Healthvn247.jweb.vn | 🇻🇳

Halo, aku mung nampa kabar babagan situs web sampeyan saka Google lan aku ngerti manawa informasi kasebut pancen akeh informasi. Aku bakal nggatekake apa sing ditulis ing situs webku dhewe.

Aku bakal matur nuwun banget yen sampeyan terus nganggo kualitas kasebut mbesuk.

Akeh wong sing bakal entuk manfaat saka artikel sampeyan.
Cheers!

Ne Gerekir | 🇹🇷

Matur suwun tanpa wates! Kita bakal terus… 😊

Badiet.ir | 🇮🇷

Konten kualitas minangka rahasia kanggo dadi fokus pengunjung. Situs web iki nyedhiyakake.

Ne Gerekir | 🇹🇷

Matur nuwun kanthi sanget! 😊

Alana Chauvel | 🇺🇸

Aku ora bisa ninggalake situs sampeyan tanpa ujar manawa aku seneng maca identitas merek lan peta dalan sing digawe minangka conto ing artikel sampeyan. Aku bakal bali menyang situs sampeyan kanthi rutin kanggo mriksa kiriman anyar.

Ne Gerekir | 🇹🇷

Kita nggarap narasi sing luwih nyenengake. Bisa nyenengake sampeyan minangka perasaan sing paling apik ing saindenging jagad! 😊

Mahir | 🇷🇺

Kajaba iku, kepengin entuk pengalaman, kacepetan kaca web iki bakal dirasakake. Seneng banget maca pendapat saka kabeh kanca babagan artikel iki. Pungkasan, matur nuwun kanthi sanget kanggo wawancara sampeyan!

Ne Gerekir | 🇹🇷

Kacepetan penting banget kanggo kita. Kajaba iku, kita duwe panelitian rinci supaya sampeyan bisa entuk informasi sing dibutuhake kanthi luwih cepet kanthi luwih efisien. Sampeyan bakal enggal ngrasakake bedane! 😊

Mahir | 🇷🇺

Amarga aku kepengin banget maca artikel iki, kudu dianyari saben dina. Isine data sing apik.

Ne Gerekir | 🇹🇷

Matur nuwun kanthi sanget! 😊 Nganyari artikel kita dicenthang sewulan sepisan. Salam ...

Cyrus Billiot | 🇩🇪

Sampeyan duwe blog sing apik, nanging aku pengin ngerti apa sampeyan ngerti forum komunitas sing kalebu topik sing padha dibahas ing kene.

Aku seneng banget dadi bagean saka komunitas sing bisa menehi umpan balik saka individu sing duwe pengalaman liyane sing duwe minat sing padha.
Yen sampeyan duwe saran, tulung dakcritakake. Matur suwun!

Ne Gerekir | 🇹🇷

Hai matur nuwun. 😊

Mesthi ana. Nanging saiki, angel golek papan sing bakal kepenak nganggo basa sampeyan dhewe. Yen sampeyan duwe pitakon utawa prekara sing arep dirembug, aku bakal ngarahake sampeyan menyang link ing ngisor iki.

Ne Gerekir Takon Pitakon marang Ahli

Shelley Kuykendall | 🇷🇺

Halo kabeh, iki pisanan ndeleng kaca web iki. Kayane artikel kasebut dirancang kanggo aku. Efisien tenan. Terus pasang artikel kaya ngono.

Ne Gerekir | 🇹🇷

Matur nuwun kanthi sanget! Sampeyan bisa yakin bakal terus!

baink | 🇳🇱

Situs web Heya luar biasa! Apa mbukak blog kaya iki butuh akeh gaweyan? Aku ora duwe keahlian program nanging ngarep-arep bakal miwiti blogku mengko. Oalah, yen sampeyan duwe saran utawa tips kanggo blogger anyar, mangga bareng.

Aku ngerti manawa iki masalah, nanging isih pengin takon. Cheers!

Ne Gerekir | 🇹🇷

Halo Baik. 😊 Kesulitan miwiti blog kanggo pamula gumantung karo sistem manajemen konten sing sampeyan wiwiti. Sampeyan bisa nyiyapake lan nyunting blog dhewe ing Wix sawetara menit. Sampeyan bisa sukses kanthi optimal ing SEO, kajaba watesan teknis. Ing kene aku bakal ninggalake artikel babagan Wix.
Nggawe Situs nganggo Wix ⚠️ Apa Cocog kanggo Sampeyan? 💻

Yen sampeyan pengin duwe sistem jangka panjang lan berkembang, sampeyan uga bisa nggarap WordPress. Ing kene, sampeyan ora bakal nemoni watesan kanggo ngoptimalake SEO. Nanging nyiyapake blog ing kene bisa uga luwih tantangan tinimbang Wix. Nanging, pikirake babagan sing sampeyan pengin lan pilih sistem manajemen konten sing cocog karo sampeyan.

Blogger anyar kudu nemtokake tanggal rilis kaya saluran YouTube sawise kerja teknis rampung. Sampeyan kudu tundhuk karo tanggal kasebut lan ora ketinggalan tanggal diterbitake kaya koran. Tulisane kudu semantik, kualitas lan migunani. Mesthi unik pancen penting kanggo Google, nanging migunani luwih penting. Maksudku ing kene yaiku sampeyan bisa nyebut sumber sing migunani. Upaya ngupayakake ukara sampeyan dhewe bakal mbuwang wektu ing kene. Sawise suwe, sampeyan bisa nambah konten kanthi macem-macem cara lan wiwit mikir babagan proses liyane sing dibutuhake situs sampeyan.

Salam ...

ังนัง 2021 | 🇹🇭

Aku seneng tenan amarga aku nemokake sing dakkarepake.

Sampeyan rampung mburu 4 dina! Gusti Allah mberkahi kowé wong. Dina sing apik
goodbye

Ne Gerekir | 🇹🇷

We are seneng amarga sampeyan seneng artikel lan seneng. Artikel kita bakal tetep anyar. Muga-muga dina sing apik! 😊

Bar lan Panggangan Paling Anyar ing Hickory | 🇹🇭

Super, blog apa iki! Situs web iki nawakake informasi migunani, terus.

Ne Gerekir | 🇹🇷

Komentar sampeyan nggawe kita seneng banget. Matur nuwun sanget Kita bakal terus kaya iki! 😊

Jonelle Mackinlay | 🇨🇿

Hmm, apa ana liyane sing nemoni masalah karo gambar sing ngemot blog iki? Aku nyoba kanggo nemtokake manawa masalahe aku utawa blog. Apa wae saran bakal dihargai.

https://sites.google.com/site/221ntmk/thuoc-se-khit-vung-kin

Ne Gerekir | 🇹🇷

Halo! Aku bisa ndeleng gambar ing kaca sing diarahake. Aku ora mikir ana masalah.

Yen sampeyan nggunakake WordPress lan potret alon-alon, sampeyan bisa ngatasi masalah kasebut kanthi aplikasi kayata WebP Express lan Nitropack.

Yen ana liyane sing pengin dijaluk, aku bakal mbantu kanthi cepet. Salam ...

Laser Est | 🇨🇿

Apa sampeyan mikir yen aku ngutip sawetara artikel anggere aku mbayar dana situs web sampeyan? Blogku padha karo minat sampeyan lan para pangguna pancen bakal entuk manfaat saka sawetara informasi sing diwenehake ing kene.

Tulung dakkandhani yen iki cocog kanggo sampeyan. Matur nuwun kanthi sanget!

Ne Gerekir | 🇹🇷

Hello there!

Kita diajeni. Kirim jeneng domain situs sing bakal dituduhake. Ayo dirembug!

Salam ...

✉️ [email dilindhungi]

Tulis balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Bidhang sing dibutuhake * ditandhani karo