Seni lan Hiburan

20 Gagasan kanggo Kegiatan ing Omah karo Bojomu

20 Gagasan kanggo Kegiatan ing Omah karo Bojomu

Ing artikel iki, ana 20 ide acara sing bisa sampeyan lakoni karo garwa. Utama;
Ngimpi
Gegandhengan siji lan sijine
Kenangan
Gagasan game
Gambar, ide nari
Yoga

Kegiatan karo Bocah-bocah ing Omah kanthi 27 Gagasan

Kegiatan karo Bocah-bocah ing Omah kanthi 27 Gagasan

Ing artikel iki, ana ide kanggo kegiyatan sing bisa sampeyan lakoni karo 27 anak. Utama;
Film cendhak
Kompetisi ilmu
Pantomim
Mode lan juri
Beksan inggris
Sihir lan eksperimen

23 Praktis Miwiti Nggambar ✏️

23 Praktis Miwiti Nggambar ✏️

Ana 23 praktik total kanggo miwiti nggambar ing artikel iki. Utama;
Garis sing sederhana
15 Praktis
Telung dimensi
Shading
8 laku
Gambar gambar