Resep Kue Apple Muffin

resep muffin apel, resep muffin apel, resep muffin apel

Apple Muffin Cake minangka panganan cuci mulut sing enak sing bisa digawe kurang saka 30 menit. Iku bisa dadi nambani gedhe. Diisi karo apel lan kayu manis, iku cara sing sampurna kanggo ngrayakake musim gugur lan mangsa.

  • Total wektu

Preparation: 10 min
Kanthi baking: 20-30 menit

  • Kanggo pira wong

nomer: Rata-rata 20 muffin
wong: 6-8

bahan

Ringkesan Persiapan

  1. Beat endhog lan endhog yolks, gula, susu, softened margarine karo mixer kanggo 1 menit.
  2. Tambah glepung sifted, wêdakakêna manggang lan nyampur karo whisk utawa karo setelan kurang saka mixer.
  3. Ayo dadi nambah apples disigar ing ukuran dadu backgammon lan nyampur kanggo liyane setengah menit.
  4. Lubricate cetakan muffin karo margarine lan sprinkle glepung ing ngisor.
  5. Ayo pour adonan menyang cetakan lan sprinkle hazelnuts lan kayu manis ing wong lan panggangan muffin muffins ing open ing 170 °.
  6. Ayo dadi adhem kue ing cetakan lan sajikan.

Persiapan visual langkah-langkah

1. langkah

Resep Kue Apple Muffin Langkah 1

Beat endhog lan endhog yolks, gula, susu, softened margarine karo mixer kanggo 1 menit.

2. langkah

Resep Kue Apple Muffin Langkah 2

Tambah glepung sifted, wêdakakêna manggang lan nyampur karo whisk utawa karo setelan kurang saka mixer.

3. langkah

Resep Kue Apple Muffin Langkah 3

Ayo dadi nambah apples disigar ing ukuran dadu backgammon lan nyampur kanggo liyane setengah menit.

4. langkah

Resep Kue Apple Muffin Langkah 4

Lubricate cetakan muffin karo margarine lan sprinkle glepung ing ngisor.

iklan

5. langkah

Resep Kue Apple Muffin Langkah 5

Ayo pour adonan menyang cetakan lan sprinkle hazelnuts lan kayu manis ing wong lan panggangan muffin muffins ing open ing 170 °. Priksa saben 10 menit.

6. langkah

Resep Kue Apple Muffin Langkah 6

Ayo dadi adhem kue ing cetakan lan sajikan.

  • Tips
  • Piweling
  • Sampeyan uga bisa nggawe muffin apel ing cetakan kue kertas siji tinimbang cetakan muffin.
  • Priksa kue saben 10 menit, amarga oven beda-beda ing wektu baking.
iklan

Unduh resep muffin apple muffin!

Ne Gerekir Kita seneng mikir babagan kabeh sing cocog kanggo sampeyan minangka kulawarga. Kita wis nyiapake gambar resep kanggo sampeyan sing bisa disimpen ing galeri supaya sampeyan bisa ndeleng tanpa internet lan tumindak kanthi cepet.

Galeri Resep Kue Muffin Apple

PALING NGALAMI AKURASI ARTIKEL KAMI

Ne Gerekir

Platform Informasi Raksasa
Babagan Ahli

Tulis balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Bidhang sing dibutuhake * ditandhani karo