Daftar Harga Desain Grafis 2022 Kab

Dhaptar rega desainer grafis, biaya desain grafis, 2022-2021 rega desain grafis

Rega desain grafis wis mundhak apik kanggo desainer ing taun 2022. Nanging, yen kita ndeleng kahanan inflasi lan pandemi, kita bisa ujar manawa "nangani" kahanan kanggo pelanggan lan desainer.

Kita wis nyiapake sawetara paket rega sing bisa ditawakake perancang pemula, lepas lan profesional. Iki minangka paket standar, profesional lan ultra-profesional.

  • Topik Penting ing Artikel
  • Ringkesan Artikel
  • Apa sing kudu dipikirake dening desainer nalika nawarake
  • Perspektif pelanggan babagan rega
  • 2022 standar desain grafis, rega profesional lan ultra profesional
  • 2021 standar desain grafis lan rega profesional

Kisaran rega miturut taun:

  • Rega standar ing taun 2022 ana ing antarane 150-4.250.
  • Rega profesional ing 2022 ana ing antarane 250-4.500.

Rega logo ing 2022:

  • Standar: 1.000 TL
  • Profesional: 1.500 TL
  • Ultra profesional: 

Rega identitas perusahaan ing 2022:

  • Standar: 1.750 TL
  • Profesional: 2.500 TL
  • Ultra profesional: 

Kanggo sing duwe bisnis urgent, kita wis ninggalake sawetara panjelasan singkat ing bagean iki. Iki sejatine luwih cendhek lan ora lengkap tinimbang sing kudu sampeyan waca.

Daftar Harga Standar Desain Grafis

Minangka desainer: Yen perusahaan utawa wong sing sampeyan lakoni durung netepake struktur perusahaan lan ora duwe niat nggawe, yen proyek jangka pendek, yen dheweke pengin karya dheweke pengin ngasilake kualitas medium, yen anggarane cocok lan yen sampeyan anyar ing lapangan, sampeyan bisa menehi prices ngisor.

Minangka pelanggan: Sampeyan kudu ndeleng kahanan iki kaya ing ngisor iki; yen sampeyan pengin proyek kualitas medium lan nawakake prices iki suda, ngerti sing asil bakal prasaja lan erratic.

Daftar Harga Paket Standar Desain Grafis

Taun 2022

Desain logo

(3 Desain Alternatif + 3 Hak Revisi)

£ 1.000

Desain Logo + Kartu Bisnis

(3 Desain Alternatif + 3 Hak Revisi)

£ 1.250

Desain Identitas Perusahaan

(Analisis Warna Perusahaan, Panggunaan ing Latar Belakang Beda, Penyalahgunaan Logo, Desain Kartu Bisnis, Desain File Kanthong, Kop Surat, Amplop Diplomat, Formulir Pelacakan Dokumen, Desain Invoice, Kartu Invoice, Label CD lan Desain CD.)

£ 1.750

Desain Label Kemasan

£ 1.000

Desain Undangan

£ 800

Desain Sampul Ngarep lan Mburi Katalog

£ 1.000

Desain Sampul Buku utawa Majalah

£ 1.200

Desain Banner utawa Poster

£ 1.000

Desain Flyer utawa Brosur

£ 600

Desain Menu

(Pilihan A3, A4 lan A5)

£ 1.000

Desain Iklan Koran utawa Majalah

£ 1.000

Paket Desain Spanduk Cilik kanggo Situs Web Sampeyan

(10 unit)

£ 800

Paket Desain Spanduk Cilik kanggo Situs Web Sampeyan

(20 unit)

£ 1.100

Paket Desain Spanduk Cilik kanggo Situs Web Sampeyan

(30 unit)

£ 1.400

Desain Kartu Bisnis

(1-3 pangguna)

£ 300

Desain Kartu Bisnis

(3-10 pangguna)

£ 500

Papan reklame / Megaboard / CLP / Raket

£ 1.500

Katalog

(8 kaca)

£ 2.000

Katalog

(16 kaca)

£ 2.750

Katalog

(24 kaca)

£ 3.250

Katalog

(28 kaca)

£ 3.750

Katalog

(32 kaca)

£ 4.250

Katalog

(Swara 32 Kaca Saben Kaca)

£ 80

Media Sosial / Spanduk Situs Web / Desain Visual

(1 unit)

£ 150

Daftar Harga Desain Grafis Profesional

Minangka desainer: Yen perusahaan utawa wong sing sampeyan lakoni duwe struktur perusahaan, bisnis jangka panjang, pengin karya sing dikarepake rampung kanthi kualitas sing apik, yen anggaran cocog lan yen sampeyan profesional ing bidang sampeyan, sampeyan bisa menehi prices ngisor.

Minangka pelanggan: Sampeyan kudu ndeleng kahanan iki kaya ing ngisor iki; Yen sampeyan pengin proyek kualitas dhuwur banget lan nawakake prices iki suda, ngerti sing kualitas bakal padha ing paket standar.

Daftar Harga Paket Desain Grafis Profesional

Taun 2022

Desain logo

(3 Desain Alternatif + 7 Hak Revisi)

£ 1.500

Desain Logo + Kartu Bisnis

(3 Desain Alternatif + 7 Hak Revisi)

£ 1.750

Desain Identitas Perusahaan

(Analisis Warna Perusahaan, Panggunaan ing Latar Belakang Beda, Penyalahgunaan Logo, Desain Kartu Bisnis, Desain File Saku, Kop Surat, Amplop Diplomat, Formulir Pelacakan Dokumen, Desain Invoice, Kartu Invoice, Stempel, Kompas Biaya, Kwitansi Koleksi, Kwitansi Pembayaran, Kartu Identitas Personil , Kartu Pengunjung, File Back, Label CD lan Desain CD, Kirim Flag, Flag Walet, Flag Top Meja, Papan Nama Pintu, Undangan - Ucapan - Kartu Matur Nuwun, Undangan - Ucapan - Amplop Matur Nuwun, Sertifikat - Sertifikat Prestasi, Tas Hadiah , Sambutan Pengunjung Iki kalebu Tandha, Tandha E-Mail, Ijin Tugas.)

£ 2.500

Desain Label Kemasan

(3 Desain Alternatif)

£ 1.500

Desain Undangan

£ 1.000

Desain Sampul Ngarep lan Mburi Katalog

(3 Desain Alternatif)

£ 1.500

Desain Sampul Buku utawa Majalah

£ 2.000

Desain Banner utawa Poster

(3 Desain Alternatif)

£ 1.500

Desain Flyer utawa Brosur

£ 850

Desain Menu

(Pilihan A3, A4 lan A5)

£ 1.300

Desain Iklan Koran utawa Majalah

(3 Desain Alternatif)

£ 1.500

Paket Desain Spanduk Cilik kanggo Situs Web Sampeyan

(10 unit)

£ 1.000

Paket Desain Spanduk Cilik kanggo Situs Web Sampeyan

(20 unit)

£ 1.300

Paket Desain Spanduk Cilik kanggo Situs Web Sampeyan

(30 unit)

£ 1.600

Desain Kartu Bisnis

(1-3 pangguna)

£ 500

Desain Kartu Bisnis

(3-10 pangguna)

£ 700

Papan reklame / Megaboard / CLP / Raket

£ 1.750

Katalog

(8 kaca)

£ 2.200

Katalog

(16 kaca)

£ 3.000

Katalog

(24 kaca)

£ 3.500

Katalog

(28 kaca)

£ 4.000

Katalog

(32 kaca)

£ 4.500

Katalog

(Swara 32 Kaca Saben Kaca)

£ 100

Media Sosial / Banner Web / Desain Visual

(1 Piece)

£ 250

Graphic Design Ultra Professional Price List

Minangka agensi desain: Yen perusahaan utawa wong sing sampeyan tindakake duwe struktur perusahaan, minangka bisnis jangka panjang, pengin karya sing dikarepake bakal ngasilake kualitas ultra, yen anggaran cocog banget kanggo rega, lan yen sampeyan profesional lan profesional. agensi misuwur ing lapangan, sampeyan bisa menehi prices ngisor.

Minangka pelanggan: Sampeyan kudu ndeleng kahanan iki kaya ing ngisor iki; Yen sampeyan pengin proyek kualitas Ultra lan nawakake prices iki luwih murah, ngerti sing ora bakal kaya sing dikarepake. Njaluk sampeyan duwe akeh hak revisi.

Graphic Design Ultra Professional Daftar Harga Paket

Taun 2022

Desain logo

(5 Desain Alternatif + Hak Revisi Tanpa Batas)

20.000-50.000 TL

Desain Logo + Kartu Bisnis

(5 Desain Alternatif + Hak Revisi Tanpa Batas)

25.000-60.000 TL

Desain Identitas Perusahaan

(Analisis Warna Perusahaan, Panggunaan ing Latar Belakang Beda, Penyalahgunaan Logo, Desain Kartu Bisnis, Desain File Saku, Kop Surat, Amplop Diplomat, Formulir Pelacakan Dokumen, Desain Invoice, Kartu Invoice, Stempel, Kompas Biaya, Kwitansi Koleksi, Kwitansi Pembayaran, Kartu Identitas Personil , Kartu Pengunjung, File Back, Label CD lan Desain CD, Kirim Flag, Flag Walet, Flag Top Meja, Papan Nama Pintu, Undangan - Ucapan - Kartu Matur Nuwun, Undangan - Ucapan - Amplop Matur Nuwun, Sertifikat - Sertifikat Prestasi, Tas Hadiah , Sambutan Pengunjung Iki kalebu Tandha, Tandha E-Mail, Ijin Tugas.)

£ 250.000

Desain Label Kemasan

(3 Desain Alternatif + Hak Revisi Tanpa Batas)

£ 5.000

Desain Undangan

£ 2.500

Desain Sampul Ngarep lan Mburi Katalog

(3 Desain Alternatif + Hak Revisi Tanpa Batas)

£ 5.000

Desain Sampul Buku utawa Majalah

£ 7.000

Desain Banner utawa Poster

(3 Desain Alternatif)

£ 3.000

Desain Flyer utawa Brosur

£ 2.000

Desain Menu

(Pilihan A3, A4 lan A5)

£ 3.000

Desain Iklan Koran utawa Majalah

(3 Desain Alternatif + Hak Revisi Tanpa Batas)

£ 2.500

Paket Desain Spanduk Cilik kanggo Situs Web Sampeyan

(10 unit)

£ 3.000

Paket Desain Spanduk Cilik kanggo Situs Web Sampeyan

(20 unit)

£ 3.500

Paket Desain Spanduk Cilik kanggo Situs Web Sampeyan

(30 unit)

£ 4.000

Desain Kartu Bisnis

(10-20 pangguna)

£ 5.000

Desain Kartu Bisnis

(20-50 pangguna)

£ 6.000

Papan reklame / Megaboard / CLP / Raket

£ 3.500

Katalog

(8 kaca)

£ 6.000

Katalog

(16 kaca)

£ 7.500

Katalog

(24 kaca)

£ 8.000

Katalog

(28 kaca)

£ 8.500

Katalog

(32 kaca)

£ 9.000

Katalog

(Swara 32 Kaca Saben Kaca)

£ 500

Media Sosial / Banner Web / Desain Visual

(1 Piece)

£ 1.000

Daftar Harga Desain Grafis 2021 Kab

Kita bisa ujar manawa rega desain grafis apik kanggo klien lan desainer ing taun 2021.

Kita wis nyiapake sawetara paket rega sing bisa ditawakake perancang pemula, lepas lan profesional. Iki minangka paket standar lan profesional.

Daftar Harga Standar Desain Grafis

Minangka desainer: Yen perusahaan utawa wong sing sampeyan lakoni durung netepake struktur perusahaan lan ora duwe niat nggawe, yen proyek jangka pendek, yen dheweke pengin karya dheweke pengin ngasilake kualitas medium, yen anggarane cocok lan yen sampeyan anyar ing lapangan, sampeyan bisa menehi prices ngisor.

Minangka pelanggan: Sampeyan kudu ndeleng kahanan iki kaya ing ngisor iki; yen sampeyan pengin proyek kualitas medium lan nawakake prices iki suda, ngerti sing asil bakal prasaja lan erratic.

Daftar Harga Paket Standar Desain Grafis

Taun 2021

Desain logo

(3 Desain Alternatif + 3 Hak Revisi)


£ 700

Desain Logo + Kartu Bisnis

(3 Desain Alternatif + 3 Hak Revisi)

£ 900

Desain Identitas Perusahaan

(Analisis Warna Perusahaan, Panggunaan ing Latar Belakang Beda, Penyalahgunaan Logo, Desain Kartu Bisnis, Desain File Kanthong, Kop Surat, Amplop Diplomat, Formulir Pelacakan Dokumen, Desain Invoice, Kartu Invoice, Label CD lan Desain CD.)

£ 1.250

Desain Label Kemasan

£ 600

Desain Undangan

£ 400

Desain Sampul Ngarep lan Mburi Katalog

£ 500

Desain Sampul Buku utawa Majalah

£ 600

Desain Banner utawa Poster

£ 500

Desain Flyer utawa Brosur

£ 500

Desain Menu

(Pilihan A3, A4 lan A5)

£ 500

Desain Iklan Koran utawa Majalah

£ 600

Paket Desain Spanduk Cilik kanggo Situs Web Sampeyan

(10 unit)

£ 600

Paket Desain Spanduk Cilik kanggo Situs Web Sampeyan

(20 unit)

£ 900

Paket Desain Spanduk Cilik kanggo Situs Web Sampeyan

(30 unit)

£ 1.200

Desain Kartu Bisnis

(1-3 pangguna)

£ 250

Desain Kartu Bisnis

(3-10 pangguna)

£ 400

Papan reklame / Megaboard / CLP / Raket

£ 750

Katalog

(8 kaca)

£ 1.250

Katalog

(16 kaca)

£ 2.000

Katalog

(24 kaca)

£ 2.500

Katalog

(28 kaca)

£ 3.000

Katalog

(32 kaca)

£ 3.500

Katalog

(Saben Kaca ing 32 Kaca)

£ 60

Media Sosial / Spanduk Situs Web / Desain Asshole

(1 unit)

£ 100

Daftar Harga Desain Grafis Profesional

Minangka desainer: Yen perusahaan utawa wong sing sampeyan lakoni duwe struktur perusahaan, bisnis jangka panjang, pengin karya sing dikarepake rampung kanthi kualitas sing apik, yen anggaran cocog lan yen sampeyan profesional ing bidang sampeyan, sampeyan bisa menehi prices ngisor.

Minangka pelanggan: Sampeyan kudu ndeleng kahanan iki kaya ing ngisor iki; Yen sampeyan pengin proyek kualitas dhuwur banget lan nawakake prices iki suda, ngerti sing kualitas bakal padha ing paket standar.

Daftar Harga Paket Desain Grafis Profesional

Taun 2021

Desain logo

(3 Desain Alternatif + 7 Hak Revisi)

£ 1.200

Desain Logo + Kartu Bisnis

(3 Desain Alternatif + 7 Hak Revisi)

£ 1.400

Desain Identitas Perusahaan

(Analisis Warna Perusahaan, Panggunaan ing Latar Belakang Beda, Penyalahgunaan Logo, Desain Kartu Bisnis, Desain File Saku, Kop Surat, Amplop Diplomat, Formulir Pelacakan Dokumen, Desain Invoice, Kartu Invoice, Stempel, Kompas Biaya, Kwitansi Koleksi, Kwitansi Pembayaran, Kartu Identitas Personil , Kartu Pengunjung, File Back, Label CD lan Desain CD, Kirim Flag, Flag Walet, Flag Top Meja, Papan Nama Pintu, Undangan - Ucapan - Kartu Matur Nuwun, Undangan - Ucapan - Amplop Matur Nuwun, Sertifikat - Sertifikat Prestasi, Tas Hadiah , Sambutan Pengunjung Iki kalebu Tandha, Tandha E-Mail, Ijin Tugas.)

£ 1.750

Desain Label Kemasan

(3 Desain Alternatif)

£ 1.000

Desain Undangan

£ 700

Desain Sampul Ngarep lan Mburi Katalog

(3 Desain Alternatif)

£ 1.000

Desain Sampul Buku utawa Majalah

£ 1.000

Desain Banner utawa Poster

(3 Desain Alternatif)

£ 1.000

Desain Flyer utawa Brosur

£ 700

Desain Menu

(Pilihan A3, A4 lan A5)

£ 700

Desain Iklan Koran utawa Majalah

(3 Desain Alternatif)

£ 1.200

Paket Desain Spanduk Cilik kanggo Situs Web Sampeyan

(10 unit)

£ 800

Paket Desain Spanduk Cilik kanggo Situs Web Sampeyan

(20 unit)

£ 1.100

Paket Desain Spanduk Cilik kanggo Situs Web Sampeyan

(30 unit)

£ 1.300

Desain Kartu Bisnis

(1-3 pangguna)

£ 350

Desain Kartu Bisnis

(3-10 pangguna)

£ 500

Papan reklame / Megaboard / CLP / Raket

£ 1.000

Katalog

(8 kaca)

£ 1.500

Katalog

(16 kaca)

£ 2.200

Katalog

(24 kaca)

£ 2.700

Katalog

(28 kaca)

£ 3.200

Katalog

(32 kaca)

£ 3.700

Katalog

(Swara 32 Kaca Saben Kaca)

£ 80

Media Sosial / Banner Web / Desain Visual

(1 Piece)

£ 200

  • Tips
  • Piweling

Kanggo pelanggan:

  • Aja mateni rega, padha karo mateni proyek sing sampeyan entuk. Coba pikirake, ana pamirsa sing terus-terusan lan exaggeratedly ngedhunake rega marang bisnis sampeyan. Saiki sampeyan bakal kurang kamungkinan kanggo nindakake karya kualitas.

Kanggo desainer:

  • Yen sampeyan ora bisa nindakake pakaryan sing sampeyan pikir bisa, duwe spesialis liyane, aja ngomong marang pihak liya yen sampeyan ora bisa nindakake. Banjur miwiti nggarap.

Kanggo pelanggan:

  • Ninggalake pakaryan menyang spesialis.
  • Ninggalake proporsi kayata font, titik, pilihan warna, ukuran logo kanggo desainer.
    (Yen sampeyan pengin amarga faktor sing ana gandhengane karo target pamirsa sing bakal mengaruhi kahanan kasebut, temtokake iki, nanging maneh, pasrahake keputusan pungkasan menyang desainer.
  • Coba aja nulis ing njaba jam kerja, kirimake kabeh revisi sajrone jam kerja.
  • Dadi apik kanggo desainer, sawise kabeh, yen sampeyan milih dheweke, dheweke milih sampeyan. Dheweke bisa uga ora bisa kerja karo sampeyan maneh.

Kanggo desainer:

  • Aja nggawe awak katon luwih gedhe tinimbang sampeyan.
  • Ora preduli apa sing kedadeyan, aja gelut, aja cemberut, lan rampungake tugas sing sampeyan setuju. Ing wektu sabanjure sampeyan bisa milih ora nggarap wong sing pelanggan sampeyan sambat. Sawise kabeh, yen dheweke milih sampeyan, sampeyan milih dheweke.

Artikel liyane

Apa SEO? Katrangan sing Cetha lan Komprehensif

Apa SEO? Katrangan sing Cetha lan Komprehensif

➜ Apa iku SEO?
➜ Apa sing ana ing proses SEO?
➜ Pitakonan sing kerep ditakoni babagan SEO

Mbangun Situs nganggo Wix, Apa Wix Cocok kanggo Sampeyan?

Mbangun Situs nganggo Wix, Apa Wix Cocok kanggo Sampeyan?

➜ Apa cocok kanggo sampeyan?
➜ Kaluwihan lan cacat
➜ Aplikasi seluler, tim, paket

Wawancara liyane

Wawancara karo Ayhan Karaman ing SEO

Wawancara karo Ayhan Karaman ing SEO

➜ Apa sing dikarepake Google saka kita?
➜ Entuk perhatian Google
➜ Pitakonan aneh nanging asring ditakoni

Wawancara karo Koray Tuğberk Gübur ing Holistic SEO

Wawancara karo Koray Tuğberk Gübur ing Holistic SEO

➜ kesalahan SEO
➜ Entuk perhatian Google
➜ Konten duplikat utawa asli?

PALING NGALAMI AKURASI ARTIKEL KAMI

Ne Gerekir

Platform Informasi Raksasa
Babagan Ahli

Tulis balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Bidhang sing dibutuhake * ditandhani karo