Tombol Tambah foto ilang ing forum Wix

Tombol Tambah foto ilang ing forum Wix

Ora ana gambar sing nambah bagean nalika nyiapake kiriman lan ing bagean komentar. Wis sadurunge. Kepiye carane ndandani iki?

Ne Gerekir Komentar sing diowahi 06 / 01 / 2022

Persis, tombol nambah gambar uga ilang kanggo aku.

Alhamdulillah ana sing takon iki 🙂

0

Hai. Kita bisa mbatesi jinis file sing ditambahake menyang kiriman lan komentar forum Wix. Contone, sawetara wong ora pengin anggota ngunggah video supaya ora nambah beban situs. Mulane, iku mateni pilihan iki ing bagean setelan.

a93c670a9caa14f070edb144e8f9a47122cf6434 7

Sampeyan bisa uga wis muter karo setelan ing kene. "Gambar" Apa iku pasif? Sampeyan bisa mriksa?

Kepiye carane ngakses panel iki?

  1. Ketik kaca forum.
  2. Klik ing alat forum.
  3. "Setelan" Klik tombol.
  4. "Penampilan" > "Pesen" > "Setel apa sing bakal ditampilake"
Ne Gerekir Komentar sing diowahi 26 / 12 / 2021

Aku mriksa. Aku ndandani iku ora aktif. Matur nuwun

1