Omah lan Taman

Tuwuh, ngumpulake lan nyimpen jamu

Tuwuh, ngumpulake lan nyimpen jamu

Ing artikel iki, budidaya tanduran, koleksi lan panyimpenan dijelaskan kanthi rinci. Utama;
Rahasia kesehatan
Wektu
Kondisi panyimpenan
Cara nyiyapake
Teh lan teh obat
Waras ngobati

Tumbuh Woh-wohan lan Sayuran Panas ing Omah 👩‍🌾👨‍🌾

Tumbuh Woh-wohan lan Sayuran Panas ing Omah 👩‍🌾👨‍🌾

Ing artikel iki, kita nerangake carane sampeyan bisa tuwuh woh-wohan lan sayuran musim panas ing omah. Utama;
Timun, Tomat
Mrica, Scallion
papak
Kentang, Kacang polong
Cherry, Cherry Asam, Stroberi
Blackberry, Wiji Siap