Matesi Jumlah Kiriman sing Dideleng ing Forum Wix

Forum Wix, setelan forum Wix, masalah forum Wix

Pembangun situs Wix ngidini sampeyan nggawe forum kanthi gampang kanggo situs web kanthi nyeret lan nyelehake alat Wix Forum menyang kaca sampeyan. ing sidebar kiwa "Aplikasi" saka bagean "Forum Wix"Sampeyan bisa miwiti kanthi nemokake

Forum minangka papan diskusi adhedhasar web babagan topik tartamtu. Forum asring digunakake kanggo nambah visibilitas diskusi lan ngaktifake pengarsipan luwih gampang.

  • Ringkesan Artikel

Cara 1

  • Kanthi mbukak kategori ing Forum Wix, nambahake jumlah kiriman sing winates lan nampilake kategori iki ing kaca Forum.

Cara 2

  • Menehi watesan jumlah kesan saka bagean tata letak nggunakake plugin Wix Forum.

Kanggo sing duwe bisnis urgent, kita wis ninggalake sawetara panjelasan singkat ing bagean iki. Iki sejatine luwih cendhek lan ora lengkap tinimbang sing kudu sampeyan waca.

Aku pengin mbatesi jumlah kiriman sing ditampilake ing Forum Wix

Fitur sing dikarepake yaiku: papan sing bisa mbatesi jumlah tampilan kirim sawise ngeklik alat Wix Forum. Nanging, ora ana papan kasebut ing tab setelan saiki. Pramila kita ngembangake solusi sing cedhak karo panjaluk iki.

1. Cara

Kanggo nemtokake jumlah kiriman sing bakal ditampilake ing forum

Watesan tampilan kanthi nggawe kategori ing Wix Forum

  1. Pindhah menyang kaca Forum.
  2. Tambah kategori kapisah.
  3. Tambah akeh kiriman sing wis ditemtokake ing kategori sampeyan.
  4. Bali menyang kaca forum. Ngeklik alat forum "Setelan" Klik tombol.
  5. "Penampilan" > "Setelan standar urutan pesen" Pilih kategori sing digawe saka bagean kasebut.

Mangkono, sampeyan bakal mbatesi jumlah pesen sing ditampilake sadurunge ing kategori liyane.

iklan

2. Cara

nyetel jumlah kiriman sing bakal ditampilake ing plugin forum

Watesan tampilan nganggo plugin Wix Forum

  1. Pindhah menyang kaca Forum.
  2. Ngeklik alat forum "Setelan" Klik tombol.
  3. "Tambahan" saka bagean "Tambah menyang kaca" lan pilih kaca.
    Sawise Wix nindakake tumindak sing dikarepake, sampeyan bakal nggawa sampeyan menyang kaca sing sampeyan pilih.
  4. Klik ing plugin.
  5. "Setelan" > "Pesenan" > "Jumlah Pesen sing Dituduhake" Sampeyan bisa nemtokake jumlah kiriman sing pengin ditampilake.

Mangkono, sampeyan bakal mbatesi jumlah kiriman sing ditampilake sadurunge nggunakake plugin khusus forum.

Artikel sing gegandhengan

Daftar Harga Desain Grafis 2022 Kab

Daftar Harga Desain Grafis 2022 Kab

➜ Rega profesional
➜ Kepiye rega kudu diwenehake?
➜ Dhaptar rega kanggo 2022 lan taun kepungkur

PALING NGALAMI AKURASI ARTIKEL KAMI

awal

Babagan Ahli

komentar

Opsiha ∣ 🇳🇱

Alhamdulillah ana sing takon iki 🙂

Cilik ∣ 🇫🇷

Persis, tombol nambah gambar uga ilang kanggo aku.

Tulis balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Bidhang sing dibutuhake * ditandhani karo