Covid-19

Kanthi Covid-19, gesang kita ngalami macem-macem arah. Kepiye kita dilindhungi? Apa sampeyan bisa nggawe topeng lan disinfektan ing omah? Kabeh ana ing kene!

20 Gagasan kanggo Kegiatan ing Omah karo Bojomu

20 Gagasan kanggo Kegiatan ing Omah karo Bojomu

Ing artikel iki, ana 20 ide acara sing bisa sampeyan lakoni karo garwa. Utama;
Ngimpi
Gegandhengan siji lan sijine
Kenangan
Gagasan game
Gambar, ide nari
Yoga

Kegiatan karo Bocah-bocah ing Omah kanthi 27 Gagasan

Kegiatan karo Bocah-bocah ing Omah kanthi 27 Gagasan

Ing artikel iki, ana ide kanggo kegiyatan sing bisa sampeyan lakoni karo 27 anak. Utama;
Film cendhak
Kompetisi ilmu
Pantomim
Mode lan juri
Beksan inggris
Sihir lan eksperimen

Nggawe Topeng lan Disinfektan ing Omah 😷

Nggawe Topeng lan Disinfektan ing Omah 😷

Ing artikel iki, ana topeng lan disinfektan sing digawe ing omah kanthi visual. Utama;
Babagan perjuangan
Apa bisa rampung ing omah?
Topeng kanggo bocah
Topeng kanggo wong diwasa
Topeng sing nutupi mripat
Nggawe disinfektan

Kepiye Kepatuhan Tangan lan Retak Tangan? Perawatan Tangan🖐

Kepiye Kepatuhan Tangan lan Retak Tangan? Perawatan Tangan🖐

Artikel kita ngemot informasi ilmiah babagan kekeringan tangan lan retak. Utama;
panyebab
Regenerasi kulit
Panganan sing Enak
Kepiye carane?
Resep topeng lan krim
Kepiye cara nglindhungi?

Kepiye cara nglindhungi aku saka virus corona? 🦠😷

Kepiye cara nglindhungi aku saka virus corona? 🦠😷

Ing artikel kita, diterangno kanthi rinci babagan cara nglindhungi saka koval-19. Utama;
Kepiye carane metu?
Kepiye cara ditularake?
Gejala
Aku duwe pratondo
Kepiye carane aku dilindhungi?
Sing duwe flu ngati-ati!

Perhatian kanggo Masalah Bosen Sajrone Enom!

Perhatian kanggo Masalah Bosen Sajrone Enom!

Ing artikel iki, ana saran babagan masalah remaja amarga bosen lan tentrem. Utama;
Ora meksa
Sabar
Waca awakmu durung lengkap
Getun
Cetakan permanen
Titik istirahat