Kepiye Bisa Dadi Warga Amerika kanthi Rincian? 🇺🇸

Kepiye cara dadi warga negara Amerika kanthi langkah demi langkah?

Amerika, sing dadi negara imigran, menehi kesempatan sing luwih apik kanggo warga negara tinimbang ing endi wae ing jagad iki sajrone sejarah. Makane dheweke ngimpi kewarganegaraan Amerika sing gedhe.

Keuntungan dadi warga negara Amerika

  • Sesanti jembar
  • Negara sing urip lan dadi tuan rumah kabeh beda
  • Inovasi terus-terusan
  • Pendhidhikan berkualitas
  • Teknologi canggih
  • Kesempatan ekonomi sing sugih lan maneka warna
  • Entri tanpa visa menyang pirang-pirang negara
  • Nduwe paspor sing kuwat banget
  • Penerimaan kewarganegaraan ganda
  • Kualitas urip sing dhuwur
  • Kasejahteraan luhur
  • Panggunaan basa Inggris nyebar ing saindenging jagad minangka basa utama
  • Rasane bebas
  • Ruang pribadi sampeyan ora nate dilanggar
  • Tingkat hormat sing dhuwur
  • Ora ana sing ndeleng sampeyan
  • Ora ana sing peduli karo apa sing sampeyan lakoni utawa cara macak
  • Nduwe standar urip sing dhuwur tanpa preduli karo profesi sajrone nyambut gawe
  • Entuk mobil standar ing wektu sing cendhak
  • Bisa lungguh dhewe ing omah kaya sing dikarepake
  • Kabeh supaya lan nyambung karo sistem
  • Lingkungan, dalan, tata letak pratandha sing apik
  • Ngramut jarak lalu lintas
  • Selaras karo aturan
  • Reresik lan perawatan ing endi wae

Kesulitan entuk kewarganegaraan lan penyesalan mbesuk

Malah Amerika, sing duwe alasan gedhe kanggo entuk kewarganegaraan, bisa uga getun banget. Kita mikir yen dianggep dadi negara kamardikan ora ateges bakal ngidini kabeh lan sawise sawetara tali ora kejawab.

Apa sampeyan uga entuk kewarganegaraan saliyane visa sing meh ora dibutuhake kanggo lelungan? Apa kita kabeh warga jagad iki? Apa sing meksa banget wong? Aku bakal ujar, bakal lucu kanggo dina iki.

Ora gampang entuk kewarganegaraan Amerika ing jaman mbiyen, saiki ora gampang. Perspektif manajemen, sing ora seneng imigrasi, wedi karo implementasine sing anyar.

Yen sampeyan ujar ora ana pangarep-arep babar pisan, mesthi ora. Akeh wong sing isih bisa entuk kewarganegaraan Amerika.

Kejut FATCA

Ing taun 2010, Amerika Serikat ngontrol aset para warga ing manca negara, kayata mobil, omah lan dhuwit ing bank-banke, lan nggawe FATCA, Undhang-undhang Kepatuhan Pajak Akun Asing, kanggo pajak.

Aplikasi kasebut wis ngetrapake aplikasi iki ing 70 ewu bank ing Swiss, Inggris, Prancis lan 77 negara liyane.

Bank kasebut bakal miwiti ngandhani pamrentah AS babagan dana warga AS lan sekuritas liyane $ 50 utawa luwih ing bank kasebut. Mula, AS bakal nampa udakara pajeg udakara $ 10 yuta saka undang-undang iki sajrone 8.700.000.000 taun.

Nanging, ukum iki nyebabake masarakat kelangan kewarganegaraan Amerika. Sajrone 9 taun kepungkur, udakara 30.000 wong sing kelangan kewarganegaraan Amerika, kalebu sing lair ing Amerika, jenenge sing kondhang lan fenomenal.

Kajaba iku, kanthi pamrentah Amerika, sing uga nglawan pariwisata kelairan, kesempatan kanggo nglairake anak ing Amerika Serikat dadi angel.

Sawise FATCA, pariwisata bersalin ora disenengi kaya biyen, malah wong sing melu pariwisata bersalin sadurunge, kanggo entuk bathi bisnis anakku mbesuk, saiki nyoba metu saka kewarganegaraan.

Pariwisata kelairan

Ibukutha Washington ngumumake, wiwit tanggal 24 Januari 2020, wanita hamil saka kabeh negara bakal nolak visa sementara kasebut.
Dheweke njupuk keputusan kasebut kanthi alasan kayata ora seneng imigrasi, pelecehan, lan wong sing mlayu negarane tanpa mbayar biaya, sanajan bisa ngasilake ekonomi sing signifikan.

Hak sing diwenehake ing Amerika ora bisa ditarik, kaya kewarganegaraan. Nanging pamrentah ujar, "Ayo ngilangi kewarganegaraan kabeh bocah sing nglairake pariwisata kelairan minangka migrasi. mbelani panemune. Keputusan kaya iki durung digawe saiki, nanging iki minangka sudut pandang manajemen. Nanging, nalika wis diselidiki, sampeyan bisa dievaluasi lan ngowahi kahanan sawise mlebu sawetara dokumen sing nyebutake rumah sakit lan biaya liyane bakal dibayar. Kanthi tembung liyane, watesan babagan kewarganegaraan AS bisa uga luwih serius.

Biaya perawatan kesehatan

Dhuwit sing gedhe kanggo sektor kesehatan, gaji sing dibayar malah kanggo mriksa kesehatan paling sithik.

Contone, sanajan ing papan makarya mbayar 80% asuransi kesehatan, sampeyan kudu mbayar rata-rata 100-120 dolar saben wulan. Gagal nglakoni bakal nyebabake penalti kanggo ngasilake pengembalian pajak sampeyan.

Formulir terus sawise dadi warga negara

Bab-bab ora rampung sanajan wis dadi warga negara Amerika, sawise pirang-pirang langkah lan bentuk sing kudu dirampungake nalika dadi warga negara Amerika. Dikandhani manawa kedadeyan laporan deklarasi terus-terusan durung rampung.

Sanajan ing pemeriksaan kesehatan sithik, 2 bentuk paling ora 2 kaca wis diisi. Iki bisa nemen nglarani wong sawise sawetara wektu.

Ekspatriat

Fitur paling angel kanggo urip ing luar negeri yaiku sampeyan adoh saka kulawarga lan lingkungan.

Amarga kekurangan panganan Turki

Yen sampeyan pengin masak panganan Turki, ora bakal kekurangan bahan, nanging ora bisa nemokake bahan saka udara Turki, banyu lan lemah bakal dadi kerugian paling gedhe 🙂

Kanggo entuk kewarganegaraan Amerika ne gerekir?

  1. Ndhaptar Kertu Ijo, entuk
  2. Status omah permanen
  3. Omah permanen
  4. Anane fisik ing Amerika
  5. Syarat omah lokal
  6. Syarat basa
  7. Informasi kewarganegaraan
  8. Duwe watak sing apik lan moral
  9. Ngatur cita-cita lan prinsip konstitusi Amerika
  10. Sumpah setya karo Amerika Serikat

Syarat kanggo kewarganegaraan Amerika

Status omah permanen

Sawise Kertu Hijau ditanggepi, sampeyan kudu njaga status panggonan permanen (Green Card) paling ora 5 taun suwene. Kajaba iku, sampeyan kudu memenuhi kabeh persyaratan hukum ijin omah permanen lan kabeh tanggung jawab kayata registrasi pesenan.

Omah permanen

Sampeyan kudu mbuktekake manawa sampeyan wis ing AS suwene 400 taun sadurunge tanggal aplikasi ing formulir N-5 kanggo kewarganegaraan.

Ndhaptar Kertu Ijo

Nalika sampeyan nelusuri ing Google, sampeyan bisa uga nemoni situs liyane sing peringkat pisanan nganggo iklan. Kajaba iku, iki minangka situs sing katon formal lan profesional banget. Nanging aja nganti diapusi lan tautan iki, yaiku alamat resmi Klik kene.

Kepiye ndhaptar Kertu Ijo DV-2022 gratis?

Kepiye njupuk foto paspor Amerika Visa / Green Card ing omah?

Sawise iku, sampeyan kudu ngenteni Kertu Hijau ditampilake ing sampeyan.

Ing wawancara, dheweke bakal takon babagan udakara 1 jam kanggo mbuktekake. Mupangate tetep tenang lan ngandhakake kasunyatane. Dheweke bakal nuduhake pangerten. (Sampel kasedhiya)

Anane fisik ing Amerika

Sampeyan kudu wis fisik ing AS paling ora 400 wulan sajrone 5 taun sadurunge tanggal sampeyan ngrampungake formulir N-30.

Syarat omah lokal

Pendhudhuk lokal kudu ana ing wilayah negara bagian lan wilayah Kantor Kewarganegaraan lan Imigrasi (USCIS) sing ana gandhengane. Sampeyan kudu manggon ing negara kasebut paling ora 3 wulan.

Syarat basa

Sampeyan kudu duwe katrampilan ngomong basa Inggris ing level dhasar, maca lan nulis.

Ing pungkasan proses, level basa sampeyan bakal diukur karo ujian naturalisasi. Amarga basa Inggris diucapake ing wawancara, mula bakal dingerteni basa Inggris apa sampeyan.

Bisa awujud maca ukara lan nulis ukara. Iki diarani penake dhasar.

Sampeyan duwe telung hak nulis lan maca, salah siji saka telu kudu bener. Sampeyan bakal diwenehi buklet ujian kanggo ngukur ilmu kewarganegaraan sadurunge. Tembung sing takon ing sisih mburi booklet.

Informasi kewarganegaraan

Diperlukan ilmu dhasar babagan Sejarah lan Negara Amerika.

Dokumen pandhuan sing disiapake dening Kantor Kewarganegaraan lan Imigrasi Amerika (USCIS) bakal mbantu sampeyan akeh.

Ngerti malah 100 saka 6 pitakonan ing buklet sing diwenehake kanthi bener bakal mbantu sampeyan lulus. Ing buklet iki, sampeyan bakal nemokake topik kayata jeneng presiden Amerika, pitakon sejarah Amerika, lan pitakon geografi. Sampeyan bakal wis sinau akeh nalika urip ing Amerika suwene 5 taun.

Duwe watak sing apik lan moral

Umume, sampeyan kudu nyukupi syarat status omah permanen lan tundhuk karo ukum AS.

Nduwe nomer jaminan sosial sing dhuwur, gaji, profesi, lan status pambayaran pajak sampeyan uga duwe pengaruh.

Ngatur cita-cita lan prinsip konstitusi Amerika

Mesthi wae, iki minangka salah sawijining poin sing paling disenengi. Sampeyan kudu njaga rekor sing resik lan netepi cita-cita lan prinsip Amerika.

Klik kanggo Konstitusi Amerika Serikat.

  • Kepiye yen aku ditolak saka wawancara / wawancara?
  • Kepiye yen aku ora lulus ujian kewarganegaraan?

Iku gumantung saka apa sebab sampeyan ditolak. Yen sampeyan nindakake tindak pidana utawa nggawe pernyataan sing salah, sampeyan bakal dijupuk saka Green Card utawa malah diusir saka Amerika.

Nanging yen ana sebab kayata gagal lulus wawancara utawa ujian, kurang informasi utawa kacilakan, sampeyan bakal luwih suwe. Sampeyan bakal diidini aplikasi maneh yen periode kasebut kadaluwarsa.

Sumpah setya karo Amerika Serikat

Kepiye upacara sumpah setya karo AS?

Sawise maca jeneng kabeh negara sing dilahirake kewarganegaraan, siji-siji, video pidato Perdana Menteri marang warga sing anyar diproyeksekake ing layar.

Wayahe masrahake kertu ijo menyang sisih mburi lan entuk sertifikat kewarganegaraan AS. Untunge 🙂

Kepiye kewarganegaraan Amerika?

Dadi Kewarganegaraan Kanthi Mbukak Perusahaan ing Amerika

Sampeyan bisa nggawe perusahaan $ 1 yuta utawa ndhaptar proyek sing wis disetujoni sadurunge program investasi EB-5 paling ora $ 500.

Sawise proses iki rampung, sampeyan duwe kahanan kondisional 2 taun banjur duwe hak kanggo omah tanpa syarat. Sawise 5 taun, sampeyan duwe hak Kewarganegaraan Amerika.

Ing proses iki, nggunakake paling ora 10 wong ing perusahaan sampeyan menehi langkah gedhe menyang naturalisasi.

Yen sampeyan pengin entuk kewarganegaraan karo kulawarga 4, sampeyan kudu nyumbang paling ora 580 ewu dolar.

Pira taun kanggo entuk kewarganegaraan Amerika?

Ditulis manawa hak kertu ijo ditanggepi rata-rata 1,5 taun, nanging sawetara wong bisa diterbitake sajrone 4 wulan.

Kaya sing wis dakkandhani mengko, sampeyan kudu manggon sajrone 5 taun lan wis fisik ing AS paling ora 30 wulan. Yen sampeyan wis omah-omah, sampeyan kudu paling ora 3 taun karo garwa.

Sampeyan bakal dadi warga negara AS sawise ngliwati langkah-langkah sing wis kasebut mengko (aturan sing kudu ditindakake, ujian, wawancara, upacara sumpah).

Pilihan kutha lan sewa ing Amerika

Nalika milih kutha, kita bakal nuduhake informasi kutha paling larang lan murah, dadi sampeyan bisa milih kutha sing larang, medium, lan murah miturut sampeyan dhewe.

Miturut profesi sampeyan dhewe, yen sampeyan ndeleng luwih akeh postingan kerja ing minggu / wulan kepungkur, sampeyan bisa nemokake ing kutha sing duwe kesempatan luwih akeh.

Situs sing bisa digoleki omah kontrakan; Klik kene.

Peta tingkat kejahatan ing Amerika

Situs iki bisa mbantu milih papan kanggo manggon ing Amerika. Klik.

PALING NGALAMI AKURASI ARTIKEL KAMI

Ne Gerekir

Platform Informasi Raksasa
Babagan Ahli

komentar

Rachelle Thurber | 🇺🇦

Sejatine informasi sing apik lan migunani.

Aku seneng sampeyan nuduhake informasi migunani iki karo kita.
Coba dianyari kaya iki. Matur nuwun kanggo nuduhake.

Ne Gerekir | 🇹🇷

Matur nuwun kanthi sanget sampun kondur. Kita mriksa nganyari artikel saben wulan. Kita mung miwiti iki. Muga-muga bisa terus menehi pengalaman sing apik!

Tulis balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Bidhang sing dibutuhake * ditandhani karo