Saran lan Bebaya Babagan Kamp Musim Panas 🏕️

Bahan apa sing dibutuhake kanggo kemah musim panas? Rekomendasi peralatan kemah

Nalika nerangake kemah, kabeh stres tetep ana! Dadi, apa syarat kanggo kemah? Kepiye carane kudu tuku peralatan kemah, ing endi kudu tuku lan peralatan sing kudu digawa ing kahanan apa? Kita ora nulis artikel iki tanpa kemah! Aja padha sumelang, kita bakal ngandhani kabeh nanging kabeh ... Ayo diwiwiti.

Keuntungan saka kemah

  • Dadi bugar
  • Gaya urip sehat
  • Nyingkirake energi sing ala
  • Entuk kapercayan awak dhewe
  • Temokake dhewe
  • Nyingkirake saka kekacoan
  • Ditanggulangi

Malah sing ora seneng lelungan ora bisa nyerah maneh sawise nyoba kemah. Nyatane, bertentangan karo sing diarepake, iku preinan sing ora mbebayani. Pancen apik banget kanggo kemah ing Turki. Amarga wong sing nindakake kegiatan kemah yaiku wong sing kepengin ucul saka stres kaya kita. Dheweke luwih akeh wong sing alami lan mbukak inovasi.

Lan yen kita nambah keramahan, kerja sama, lan kepinginan kanggo nglindhungi budaya Turki, mula ora bisa ngalahake. Sampeyan menyang segara lan ndeleng tendha tanggane. Sampeyan bali, dheweke wis nyiyapake kopi. Ing wayah sore, kesepakatan bebarengan digawe, panganan disiyapake bebarengan. Kamping minangka papan kanggo dituduhake. Istimewa… Sing ora bisa dilewati tanpa nyebutake yaiku musime. Musim panas, musim salju lan musim semi kapisah.

Ana masalah sing kita wedi yen bakal ngganggu sampeyan. Ana bahan-bahan sing dibutuhake miturut musim. Sawetara bahan kasebut mesthine kudu berkualitas tinggi. Selaras karo riset lan pengalaman, kita kaya mangkene;

Daftar priksa kemah musim panas

Tarub
Tikar kemah
Pompa udara
Bantal kemah
kemul
Tabel sing bisa dilipat
Dhingklik kemah
Kit pertolongan pertama lan perawatan
Kompor berkemah
Peralatan masak kemah
Teko kemah
Panci kopi
Kantong kemah
Kantong sing adhem
sendok
Garpu
Piso
Kanthong Saku
Cangkir kemah
sinetron
sampo
Piring sajian
Kawat cuci piring
Piring sajian
Kothak geni
Batubara
Lampu wengi
Lampu sirah
Tikar piknik
T-shirt
Trek trek
pajamas
Celana panjang
kupluk
Swimwear / Bikini
Jeroan
Sneaker
Andhuk
sandal

Saran babagan bahan sing dibutuhake kanggo kemah musim panas

Tenda Arpenaz Seger & Ireng

(2.6 Kg) Decathlon

Tenda srengenge lan anti banyu iki paling apik sing bisa ditemokake nalika musim panas! Kanggo tarub Segar & Ireng sing luwih gedhe Klik kene.

Ransel sing adhem

(Kosong 480 Gr, Kapasitas 20 L) Decathlon

Tas terisolasi iki, sing nggawe prabédan serius sawise diadili, bakal migunani banget kanggo sampeyan.

Yen sampeyan ora nyopir menyang kemah, aja ngisi tas lan panganan lan ngombe. Nanging, sampeyan bisa nyelehake barang liyane lan digunakake minangka tas normal. Sawise nyelehake barang kasebut ing tendha sampeyan, luwih logis yen entuk panganan lan omben-omben saka tujuan sampeyan.
Mesthi wae gumantung saka tujuan sampeyan lan cara sampeyan lunga. Keputusan sampeyan dhewe!

Kantong kemah

(Kosong 1.7 Kg, Kapasitas 71 L) Decathlon

Amarga tas iki 71 liter, mesthine sampeyan ora kudu nyelehake 71 liter barang ing njero tas. Nglumpukake kabeh barang sing abot ing sak kanthong minangka kesalahan umum kanggo kesehatan. Tujuan sing ditemokake ing kene yaiku nggawa barang sing dawa kayata tendha ing sisih mburi. Kantong iki, sing mesthi nomer 10 ing dhukungan lumbar, tahan resistensi. Ana kanthong kaya sing dikarepake. ? We are seneng banget!

Tikar kemah

(210 Gr) Decathlon

Iki minangka tikar sing paling dhasar. Sanajan ora dianjurake kanggo kenyamanan, nanging entheng lan migunani. Motong saka kadhemen ing lemah. Nyegah klelep. Nanging yen pengin preinan sing luwih kepenak, waca. Kompatibel karo tendha kasebut.

Mat karet otomatis

(1.1 Kg) Decathlon

Tikar iki, sing luwih kepenak lan bobote medium, bengkak kanthi spontan. Sampeyan kudu menehi napas pungkasan kanggo pembengkakan. Nanging sampeyan ora prelu nggawa alat kaya pompa. Iki minangka tikar kanthi daya tahan sing wis kabukten. Kompatibel karo tendha kasebut.

Kasur udara

(2.8 Kg) Decathlon

Aku ora bisa nindakake tanpa penak, yen prelu, aku bisa nggawa ing punggung, nanging kanggo sing pengin turu kaya ngono! Iki kasur kemah sing digunakake. Supaya bisa padha karo bobot iki ing tas, kita ora nggawa barang-barang sing ora perlu. Kasur iki dituku kanggo 2 wong. Nanging saiki dheweke mung duwe siji kepribadian. Iki minangka rekomendasi. Sampeyan uga bisa golek kasur liyane yen pengin. Wis lulus tes ketahanan. Sampeyan bisa mriksa kompatibilitas tendha sampeyan. Kanggo kasur sing luwih gedhe Klik kene.

Pompa sikil

(50 g) n11

Iki tuku pompa sing entheng banget saka Decathlon. Saiki ora kasedhiya ing situs kasebut. Kita ora pengin menehi saran situs liyane, supaya biaya pengiriman ora dibayar kanthi kapisah.

Model pompa sing disaranake: Air Hammer 12 ″ / 30cm Inflasi Bestway

Tikar piknik sing bisa dilipat

(650 Gr) Decathlon

Yen sampeyan ora bisa nahan bobote kursi, yen regane nyeselake, lan pungkasane, yen sampeyan seneng lungguh ing jubin, iki paling apik, nanging piknik paling apik! Kotoran ora nglumpukake rereget, tahan banyu, lempitan banjur dadi cilik. Wis lulus tes resistensi nyandhang.

Nalika aku nyetir segawon, aku banjur nyelehake ing sangisore mobil. Alesané yaiku supaya ora nate nemu lebu utawa lebu. Sawise dheweke ndeleng salaman.

Meja kemah sing bisa dilipat

(1.6 Kg) Decathlon

Tabel iki, sing bisa dituku sing luwih gedhe, nggawe wong kemah lan piknik mung amarga legi. Tabel iki sing awet banget bisa dadi ukuran tas laptop nalika dilipat. Nambah rasa seneng sampeyan. Sampeyan bisa nemokake rega lan informasi rinci babagan tabel sing disaranake saka gambar ing galeri.

Kanggo meja cilik Klik kene.
Kanggo meja kanggo 2/4 wong Klik kene.
Kanggo meja kanggo 4/6 wong Klik kene.

Bangku kemah sing bisa dilipat

(1 Kg) Decathlon

Kursi iki, sing ora kepenak banget, nanging regane lan bobote regane bisa migunani.

Sampeyan bisa ndeleng kursi lan kursi ing kene, klik ing kene.

Kursi kemah sing bisa dilipat

(2.8 Kg) Decathlon

Kursi karo wadhah cangkir iki regane larang banget dibandhingake karo kabeh rega liyane. Kokoh lan kepenak.

Sepatu lari / Sepatu olahraga

(180 Gr) Decathlon

Iki sepatu sing tau tuku nalika dadi produk kinerja rega. Kita isih nggunakake. Sampeyan bakal kaget kanthi fleksibilitas lan kenyamanan. Kanthi produk iki kaos kaki atletikLan kita ngira kekarone minangka tim sing sampurna. Ora ana kringet, uga ora nggawe ambu amarga ora ana kringet.

Siji-sijine kekurangane yaiku bisa langsung kotor. Nanging bisa ilang nalika dicuci utawa diresiki nganggo semprotan sepatu sing luwih resik.

Inox stainless firebox

(500 gr) Nurgaz

Apa sampeyan menyang papan sing akeh angin? Iki kothak sing ngalangi angin lan mupangate kanggo lemah (batubara ora tetep ing lemah). Siji-sijine, dipasang ing tas cilik sing dipasang lan dikirim maneh karo produk kasebut.

Panci panci cilik + Set kompor Ilgaz

(215 gr) Nurgaz

Panci, sing cocog banget kanggo pasugatan kanggo 2 wong, kalebu set kompor lan lebokake tutup sing isine produk. Kurang akeh papan lan ora abot. Gagang kasebut kuwat banget lan tahan geni. Bisa dicuci ing mesin cuci piring.

Firebox ing pesawat iki khusus; tahan angin lan luwih entheng. Kartrid ing set kasebut yaiku 230 gram. Nalika sampeyan pengin tuku kartrid anyar kene Klik kene Kanggo perlengkapan pawon kemah Klik kene.

Teko kemah

(210 gr) Nurgaz

Mesthi wae, sampeyan bisa nemokake jinis teko iki kanthi rega sing luwih terjangkau ing bazar kutha sampeyan. Nanging disaranake yen sampeyan terus ujar saka internet. Teh ing kemah, kabeh pentinge ora dibahas. Sampeyan bisa nemokake rega lan informasi rinci babagan produk saka gambar ing galeri.

Nalika rampung ing pungkasan, kita arep matur marang kowe. Ngilangi cetakan! Mung amarga sampeyan kemah, sampeyan ora kudu netepi aturan kemah. Dadi sampeyan ora kemah amarga njupuk kasur karet. Aja preduli komentar sapa wae. Yen sing penting yaiku entuk umpan balik sing apik saka kegiyatan sampeyan, nyingkirake cetakan sampeyan!

PALING NGALAMI AKURASI ARTIKEL KAMI

Izel Argul

Aku lulusan Desain Komunikasi Visual. Ne GerekirAku minangka pangadeg lan manajer.
Babagan Ahli

Tulis balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Bidhang sing dibutuhake * ditandhani karo