Cara golek gambar transparan ing Google

Telusuri lan temokake transparan / transparan / transparan / png / katon-liwat-gambar ing Google

Cara kanggo nemokake gambar transparan ing Google ora nulis "png" utawa "transparan / transparan / transparan / katon-konco" ing mburi tembung. amarga Sanajan situs ngaku yen gambar sing dikarepake ana ing format png, iki asring ora kedadeyan.

Google wis ngembangake filter khusus kanggo iki. Bentenaken gambar transparan lan atur ing baris pisanan. Ora kabeh asil sing sampeyan deleng transparan, nanging gambar pisanan sing ditampilake transparan. Sawise gambar transparan rampung, tampilan format liyane diwiwiti.

kanggo Android

Sampeyan bisa nyuda utawa nambah kacepetan saka tombol setelan video.

Panjelasan cepet

     Google > Gambar > Chrome liyane > situs desktop > Instruments > renk > Transparan

Sawise ngrampungake langkah kasebut, asil bakal kalebu gambar transparan.

Penjelasan langkah-langkah kanthi rinci

  1. Sawise nggoleki google"GambarKita mlebu ing.
    Kajaba iki "Gambar Google" Sampeyan uga bisa teka ing panggonan sing padha saka situs web.
  2. Google Chrome"Matur nuwun LuwihKlik ing titik 3 ing sisih tengen ndhuwur, sing tegese ".
  3. "situs desktopKlik kothak ing jejere ".
  4. Sawise browser ngganti tampilan desktop, ayo klik ing bagean alat.
    Ing sisih tengen menu ing ngisor kothak telusuran
  5. Saka kothak "Alat".renkAyo padha milih.
  6. Saka kothak Warna "TransparanAyo padha milih.
Sawise ngrampungake langkah kasebut, asil bakal kalebu gambar transparan.
iklan

kanggo iPhone

Sampeyan bisa nyuda utawa nambah kacepetan saka tombol setelan video.

Panjelasan cepet

     Google > Gambar > Panelusuran majeng > Werna ing gambar > Transparan

Sawise ngrampungake langkah kasebut, asil bakal kalebu gambar transparan.

Penjelasan langkah-langkah kanthi rinci

  1. ing Google"GambarKita mlebu ing.
    Kajaba iki "Gambar Google" Sampeyan uga bisa teka ing panggonan sing padha saka situs web.
  2. Ing ngisor iki "Advanced SearchAyo klik ing bagean ".
    Ing sisih tengen menu ing ngisor kothak telusuran
  3. Saka bagean "Warna ing gambar".TransparanAyo padha milih.
Sawise ngrampungake langkah kasebut, asil bakal kalebu gambar transparan.
iklan

kanggo komputer

Panjelasan cepet

     Gambar Google > Instruments > renk > Transparan

Sawise ngrampungake langkah kasebut, asil bakal kalebu gambar transparan.

Penjelasan langkah-langkah kanthi rinci

  1. Gambar GoogleKita mlebu.
    Liyane saka iku, sawise nggoleki ing Google "Gambar" bagean saka sampeyan bisa milih.
  2. Klik ing bagean Tools.
    Ing sisih tengen menu ing ngisor kothak telusuran
  3. Saka kothak "Alat".renkAyo padha milih.
  4. Saka kothak Warna "TransparanAyo padha milih.
Sawise ngrampungake langkah kasebut, asil bakal kalebu gambar transparan.
iklan

kanggo iPad

saka Google Chrome

Panjelasan cepet

     Google > Gambar > Chrome liyane > situs desktop > Instruments > renk > Transparan

Sawise ngrampungake langkah kasebut, asil bakal kalebu gambar transparan.

Penjelasan langkah-langkah kanthi rinci

  1. Sawise nggoleki google"GambarKita mlebu ing.
    Kajaba iki "Gambar Google" Sampeyan uga bisa teka ing panggonan sing padha saka situs web.
  2. Google Chrome"Matur nuwun LuwihKlik ing titik 3 ing sisih tengen ndhuwur, sing tegese ".
  3. "situs desktopKlik kothak ing jejere ".
  4. Sawise browser ngganti tampilan desktop, ayo klik ing bagean alat.
    Ing sisih tengen menu ing ngisor kothak telusuran
  5. Saka kothak "Alat".renkAyo padha milih.
  6. Saka kothak Warna "TransparanAyo padha milih.
Sawise ngrampungake langkah kasebut, asil bakal kalebu gambar transparan.

saka safari

Panjelasan cepet

     Gambar Google > Instruments > renk > Transparan

Sawise ngrampungake langkah kasebut, asil bakal kalebu gambar transparan.

Penjelasan langkah-langkah kanthi rinci

  1. Gambar GoogleKita mlebu.
    Liyane saka iku, sawise nggoleki ing Google "Gambar" bagean saka sampeyan bisa milih.
  2. Klik ing bagean Tools.
    Ing sisih tengen menu ing ngisor kothak telusuran
  3. Saka kothak "Alat".renkAyo padha milih.
  4. Saka kothak Warna "TransparanAyo padha milih.
Sawise ngrampungake langkah kasebut, asil bakal kalebu gambar transparan.

Narasi video kanggo Android, iPhone, Komputer, iPad

PALING NGALAMI AKURASI ARTIKEL KAMI

Izel Argul

Aku lulusan Desain Komunikasi Visual. Ne GerekirAku minangka pangadeg lan manajer.
Babagan Ahli

Tulis balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Bidhang sing dibutuhake * ditandhani karo