Nggawe Situs nganggo Wix ⚠️ Apa Cocog kanggo Sampeyan? 💻

Kepiye Wix? Wix apik? Kepiye cara nyiyapake situs ing Wix?

Negerekir.com Biyen digawe karo Wix. Aja wedi saiki. Napa kita ngalih saka Wix menyang WordPress? Waca wangsulan iki kanthi apik. Amarga iki bakal dadi keputusan penting kanggo situs sampeyan. Kabeh wong sing melu bisnis iki duwe pandangan sing ora apik babagan Wix. Nanging miturut apa?

Apa cocog karo sampeyan?

Gumantung saka apa proyek sampeyan, sampeyan kudu nemokake sistem manajemen konten sing pas kanggo sampeyan. Wiwitane kita instal negerekir.com ing Wix. Supaya SEO dadi lancar lan profesional, WordPress luwih bebas. Kajaba iku, kita ninggalake Wix amarga sawetara alasan kayata ora bisa ndemek desain AMP, pariwara ora bisa ditampilake ing AMP, opsi multi-basa ora kompatibel karo plugin blog.

Proyek endi sing cocog?

Sing pengin situs sing bakal digawe 1 dina kanthi rega terjangkau, tanpa kode, bisa milih Wix. Iki minangka sistem sing mesthi bakal disenengi kanggo promosi sawetara halaman lan situs portofolio. Sing pengin nggawe e-commerce lan blog kudu mbandhingake lan mutusake maneh. Apa target audiensku? Asalku saka ngendi? Apa anggaranku? Apa sing dak karepake adoh? Amarga yen sampeyan ngalih saka Wix menyang sistem liyane, bakal dadi tantangan.

Wix wis apik banget

Aku wis ngerteni ing pirang-pirang panggonan sing diarani layanan sing digawe kanggo para amatir supaya gampang nggawe situs kanthi teknik drag and drop, cara mikir iki salah banget.

Delengen kepiye gampang lan cepet gaweyan iki dadi proyek kualitas sekaligus. Yen ana layanan sing ngidini sampeyan nindakake tugas kanthi cara sing sederhana lan ora kompromi babagan kualitas lan duwe landasan sing kuat, kepiye pangandikane sampeyan miturut para amatir amarga luwih gampang nggawe kabeh kerja?

Ninggalake sebagian besar kode menyang Wix bakal nyumbang kanggo wektu lan semangat kanggo nambah kode supaya luwih profesional.

Mratelakake panemume investor ing Wix

Yen ndeleng telusuran sing tambah akeh kanggo "saham Wix" ing Google, investor bakal ndeleng Wix.

Kita nyiyapake tutorial babagan Wix, siyap!

Ora ana sumber terbuka, ana keamanan

Ora ana sumber mbukak ing Wix. Jeksa Agung bisa ngetokake masalah tenan. Kaya sing wis diandharake, sampeyan kudu milih miturut proyek sampeyan. Ketiadaan open source ndadekake keamanan sampeyan tanpa cacat. Dadi kahanan iki pancen tambah apik.

Sampeyan ora bisa entuk kode situs sing disiapake. Nanging ana bagean sing sampeyan bisa nambah kode kanthi gampang. Iki ngidini sampeyan nambah kode SEO, Meta lan Skema.

Kajaba iku, sampeyan bisa ngerti mekanisme kreatif karo Corvid (kanthi jeneng anyar Velo), basa kode sing dikembangake kanthi eksklusif dening Wix.

Velo nganggo Wix

Kanthi jeneng lawas Wix sing gampang, sampeyan uga bisa mlebu macem-macem karya nganggo basa Corvid. Kita nyiyapake isi kursus rinci babagan subyek iki. Basa Velo ngidini sampeyan ngasilake kendaraan nganggo basa Velo sing ora cukup sketsa seret-lan-gulung lan alat desain sing diwenehake.

Dadi ora ana watesan, terusake! Mesthi, rada aneh yen sinau basa kode sing mung bisa digunakake ing Wix. Sampeyan bisa riset yen ana struktur sing pengin digawe tinimbang sinau. Sampeyan bisa njaluk pitulung saka ahli lan anggota Velo.

Temokake solusi kanggo masalah sampeyan

Sampeyan bisa nemokake jawaban kanggo kabeh masalah ing diskusi, forum lan blog Wix sing maju. Akeh pitakon sing wis dibahas lan ditanggulangi sadurunge ing platform iki, bisa uga golek wangsulan sing cepet.

Sampeyan katon, pitakon ing pikirane durung dibahas sadurunge, sampeyan bisa njaluk pitulungan ewu anggota sajrone 1-6 jam kanthi ngirim kanthi langsung.

Kanggo Forum Wix Klik kene.
Kanggo Blog Wix Klik kene.

Keuntungan Wix

  • Tuku domain gratis yen sampeyan tuku paket. (com, net, org lan ekstensi populer liyane)
  • Ing paket sing bakal nampa hosting, sampeyan ora prelu tuku kanthi kapisah.
  • Layanan kacepetan (Bandwidth) lan fitur E-commerce bisa dipilih miturut paket kasebut.
  • Layanan kanthi teknik drag and drop kualitas paling dhuwur yaiku ing Wix.
  • Wix duwe blog kanthi jawaban kanggo kabeh pitakon babagan cara pikirane, lan forum sing bisa entuk jawaban babagan masalah lan ide ing wektu sing cendhak.
  • Kanthi aplikasi seluler, sampeyan bisa ngatasi akeh gaweyan saka telpon.
  • Sanajan sampeyan mbukak template kosong, sampeyan bisa nggawe desain situs kanthi loro utawa telung gerakan kaya nggawe poster. Kajaba iku, iku ora perlu, amarga sampeyan bisa nyiyapake situs kanthi cepet kanthi ngisi informasi kanthi template kualitas sing disiapake kanthi profesional kanggo saben subjek.
  • Sampeyan bisa nyoba template sing pengin nganti sampeyan nyambungake domain, lan nerbitake situs kanthi domain ekstensi Wix sing diwenehake dening Wix.
  • Sampeyan bisa adol produk / layanan fisik lan digital ing pasar e-commerce.

Kanggo ndeleng plugin Wix lan aplikasi kanggo Wix ing toko Klik kene.

Apa sampeyan bisa nindakake ing aplikasi seluler Wix

  • Nggawe kampanye pemasaran
  • Nambahake tugas lan pangeling
  • Bisa ndeleng pembayaran
  • Deleng anggota
  • Tambah cathetan babagan anggota lan tugas
  • Bisa nelpon anggota lan ngirim pesen
  • Bisa nunjuk anggota
  • Menehi lencana kanggo anggota
  • Ngatur klompok situs
  • Ngakses analisis situs lan laporan
  • Deleng faktur
  • Supaya bisa nindakake merek lan pemasaran karya
  • Desain kanggo Enggo bareng Sosial
  • Kanggo bisa ngrancang kanggo Pemasaran E-Mail
  • Nggawe Banner Web Seluler
  • Bisa nggawe pembuat video
  • Nggawe Logo
  • Priksa Pengumuman Seluler
  • Hubungi manajer media
  • Ngakses Setelan Bisnis
  • Nggawe Langkah Setup Seluler
  • Ngatur peran lan kekuwatan
  • Nemtokake tag menyang produk
  • Ngedit lan nambah produk
  • Nggawe lan nyunting janjian
  • Nggawe lan ngatur acara
  • Nggawe lan nyunting langganan mbayar
  • Ngirim lan nyunting ing forum
  • Nggawe lan ngatur program pelatihan
  • Ngirim lan nyunting blog
  • Ndeleng pesenan

Apa jinis situs sing bisa digawe ing Wix? Nyatane, jinis situs apa wae sing bisa digawe, nanging ayo nulis topik pisanan sing dipikirake;

Topik Jembar

  • bisnis
  • E-commerce
  • Toko Virtual
  • Photography
  • Musik
  • Desainer
  • Restaurant lan Panganan
  • Akomodasi
  • kegiatan
  • blog
  • Kesehatan lan Kecantikan
  • Portofolio lan CV

Yen kita ndeleng kanthi luwih rinci;

  • Presentasi Perusahaan
  • Forum
  • Kaca Landing
  • Pelatih Sukses
  • Pelatih Hubungan
  • pameran
  • Consulting
  • agensi
  • Kursus Online
  • Toko Antik utawa Toko Antik
  • Asisten Virtual
  • perpustakaan
  • Promosi Kerja
  • podcast
  • Presentasi Organisasi
  • Promosi Sekolah utawa Tutoring
  • Psikolog Online
  • Situs web warta
  • Asosiasi, Organisasi utawa Masyarakat
  • Acara, Konferensi, Pesta
  • ahli nutrisi
  • dokter kewan
  • Acara Broadcast Langsung
  • Layanan Digital utawa Produk
  • Panjarwa
  • Akademi

lan sampeyan bisa mbukak ewonan situs kanthi ewu profesi lan subjek.

Kerugian Wix

  • Ora nuduhake kode mbukak.
  • Ora ana tim dhukungan Turki.

Tim dhukungan Wix

Ing basa apa Wix nyedhiyakake dhukungan?

  • Layanan panggilan balik kasedhiya 7/24 ing basa Inggris,
  • Ing basa Prancis, antarane 9.00-18.00 (GMT + 2) wiwit dina Senen nganti Jumuah,
  • Ing basa Italia, antarane jam 8.00-1700 (GMT + 1) wiwit dina Senen nganti Jumuah,
  • Ing basa Portugis, antarane jam 5.00-17 (PST) wiwit dina Senen nganti Jumuah,
  • Kasedhiya ing basa Spanyol, Senin nganti Jumuah, 3.00:20.00 nganti XNUMX:XNUMX pm (EST).

Wix Gratis

Sampeyan bisa mbukak situs kanthi gratis nganggo domain ekstensi Wix, nggunakake fitur paling akeh, tanpa nyambung menyang domain sampeyan dhewe. Sampeyan bisa nyiyapake kabeh situs kanthi gratis, nganti nambah cara pambayaran.

Yen sampeyan isih pengin tetep ing paket gratis, sampeyan bisa nggunakake cara pembayaran ing ngarep lawang. Nanging sampeyan wis ana ing industri sing angel. Bakal dadi gangguan yen duwe iklan Wix ing situs sampeyan. Masalah sing paling gedhe yaiku ora ana sing pengin toko saka situs sing ora duwe metode pambayaran.

Bisa uga ana situs e-commerce sing bisa entuk manfaat saka paket gratis tanpa repot. Contone, bisa migunani kanggo wong sing pengin promosi layanane ing lingkungan sing cedhak.

Harga lan Fitur Paket Situs Wix

Sampeyan duwe hak mbalekake paket sajrone 14 dina, sing bener kanggo paket pisanan sing sampeyan tuku.

Paket Wix Ultimate

Kita ora nyaranake paket iki.

  • Sewulan 15 Cobi
  • Saben wulan Kanthi 10 TL Tahunan £ 120.00 Kanthi PPN £ 141.60

Fitur

  • Sampeyan bakal entuk 1 GB Bandwidth. (Download kacepetan kode lan gambar ing situs iki)
  • Sampeyan bakal duwe papan panyimpenan 500 MB.
  • Sampeyan bisa ngubungake domain.
  • Iklan Wix ora bakal diwiwiti.

Paket Wix Standar kanggo Gunakake Pribadi

Kita ora nyaranake paket iki.

  • Sewulan £ 23
  • Saben wulan Kanthi 17.50 TL Tahunan £ 210 Kanthi PPN 247.80 Cobi

Fitur

  • Sampeyan bakal entuk 2 GB Bandwidth. (Download kacepetan kode lan gambar ing situs iki)
  • Sampeyan bakal duwe panyimpenan 3 GB.
  • Sampeyan bakal duwe hak kanggo ngubungake domain.
  • Sampeyan bisa mbusak iklan Wix saka situs sampeyan.
  • Kupon domain 1 taun gratis bakal diwenehi hadiah.
  • Sampeyan duwe hak upload video 30 menit.
  • Voucher iklan $ 75 bakal diparingi hadiah.

Paket Wix kanggo Pengusaha lan Freelancer Paling Populer, Unlimited

Paket Iki Bakal Didol Setengah Suwene, Enteni

Disaranake paket iki amarga, kanthi kampanye sing asring, rega paket dikurangi dadi setengah lan fitur-fitur kasebut nguntungake banget dibandhingake karo paket liyane.

  • Sewulan £ 33
  • Saben wulan Kanthi 17.50 TL Tahunan 312 Cobi Kanthi PPN 368.16 Cobi
  • Saben Sasi Kanthi Diskon 50% permanen Kanthi 13 TL Tahunan £ 156 Kanthi PPN 184.08 Cobi

Fitur

  • Sampeyan bakal duwe hak Bandwidth UNLIMITED. (Download kacepetan kode lan gambar ing situs iki)
  • Sampeyan bakal duwe panyimpenan 10 GB.
  • Sampeyan bakal duwe hak kanggo ngubungake domain.
  • Sampeyan bisa mbusak iklan Wix saka situs sampeyan.
  • Kupon domain 1 taun gratis bakal diwenehi hadiah.
  • Sampeyan duwe hak upload video sajrone 1 jam.
  • Voucher iklan $ 75 bakal diparingi hadiah.
  • Kupon regane $ 60 bakal diwenehake kanggo Meningkat Lalu Lintas Situs.
  • Kupon regane $ 60 bakal diwenehake kanggo Analisis Pengunjung lan Pelanggan.

Paket Wix Fitur Lanjut VIP

  • Sewulan £ 63
  • Saben wulan Kanthi 50 TL Tahunan 600.00 Cobi Kanthi PPN £ 708.00
  • Kanthi Diskon 50% permanen Saben wulan Kanthi 25 TL Tahunan 300 Cobi Kanthi PPN £ 354

Fitur

  • Sampeyan bakal duwe hak Bandwidth UNLIMITED. (Download kacepetan kode lan gambar ing situs iki)
  • Sampeyan bakal duwe panyimpenan 20 GB.
  • Sampeyan bakal duwe hak kanggo ngubungake domain.
  • Sampeyan bisa mbusak iklan Wix saka situs sampeyan.
  • Kupon domain 1 taun gratis bakal diwenehi hadiah.
  • Sampeyan duwe hak upload video sajrone 2 jam.
  • Voucher iklan $ 75 bakal diparingi hadiah.
  • Kupon regane $ 60 bakal diwenehake kanggo Meningkat Lalu Lintas Situs.
  • Kupon regane $ 60 bakal diwenehake kanggo Analisis Pengunjung lan Pelanggan.
  • Sampeyan bakal diwenehi kupon $ 50 sing bisa nggawe logo profesional.
  • Kanggo kabeh saluran media sosial, sampeyan bakal bisa entuk luwih saka 50 ukuran logo $ 40, sing bakal digunakake.
  • Sampeyan bakal entuk dhukungan prioritas.
  • Sampeyan bakal duwe Dhukungan VIP.

Rega lan Fitur Paket E-commerce lan Bisnis ing Wix

Paket Wix Bisnis Dhasar Sampeyan Bisa Nampa Pembayaran Online

Kita ora nyaranake paket iki.

  • Sewulan 44 Cobi
  • Saben wulan Kanthi 35 TL Tahunan 420.00 Cobi Kanthi PPN £ 495.60
  • Kanthi Diskon 50% permanen Saben wulan Kanthi 17,5 TL Tahunan £ 210 Kanthi PPN £ 247,80

Fitur

  • Sampeyan bakal bisa nampa pembayaran kanthi online.
  • Sampeyan bakal duwe hak Bandwidth UNLIMITED. (Download kacepetan kode lan gambar ing situs iki)
  • Sampeyan bakal duwe panyimpenan 20 GB.
  • Sampeyan bakal duwe hak kanggo ngubungake domain.
  • Sampeyan bisa mbusak iklan Wix saka situs sampeyan.
  • Sampeyan duwe hak upload video sajrone 5 jam.
  • Sampeyan bakal bisa entuk manfaat saka analisis lan laporan penjualan.
  • Kupon domain 1 taun gratis bakal diwenehi hadiah.
  • Voucher iklan $ 75 bakal diparingi hadiah.
  • Kupon regane $ 60 bakal diwenehake kanggo Meningkat Lalu Lintas Situs.
  • Kupon regane $ 60 bakal diwenehake kanggo Analisis Pengunjung lan Pelanggan.

Paket Wix Bisnis Unlimited Paling Populer kanggo Ningkatake Bisnis

Disaranake paket iki amarga, kanthi kampanye sing asring, rega paket dikurangi dadi setengah lan fitur-fitur kasebut nguntungake banget dibandhingake karo paket liyane.

  • Sewulan 60 Cobi
  • Saben wulan Kanthi 50 TL Tahunan 600.00 Cobi Kanthi PPN £ 495.60
  • Kanthi Diskon 50% permanen Saben wulan Kanthi 25 TL Tahunan £ 300 Kanthi PPN £ 354

Fitur

  • Sampeyan bakal bisa nampa pembayaran kanthi online.
  • Sampeyan bakal duwe hak Bandwidth UNLIMITED. (Download kacepetan kode lan gambar ing situs iki)
  • Sampeyan bakal duwe panyimpenan 35 GB.
  • Sampeyan bakal duwe hak kanggo ngubungake domain.
  • Sampeyan bisa mbusak iklan Wix saka situs sampeyan.
  • Sampeyan duwe hak upload video sajrone 10 jam.
  • Sampeyan bakal bisa entuk manfaat saka analisis lan laporan penjualan.
  • Kupon domain 1 taun gratis bakal diwenehi hadiah.
  • Voucher iklan $ 75 bakal diparingi hadiah.
  • Kupon regane $ 60 bakal diwenehake kanggo Meningkat Lalu Lintas Situs.
  • Kupon regane $ 60 bakal diwenehake kanggo Analisis Pengunjung lan Pelanggan.
  • Sampeyan bakal diwenehi kupon $ 50 sing bisa nggawe logo profesional.
  • Kanggo kabeh saluran media sosial, sampeyan bakal bisa entuk luwih saka 50 ukuran logo $ 40, sing bakal digunakake.
  • Tumbuh bisnis ing internet kanthi fitur e-commerce profesional, langganan, pajak penjualan otomatis, integrasi karo platform belanja lan liya-liyane.

Paket Wix Bisnis VIP kanthi Fitur Paling Komprehensif

Yen sampeyan minangka perusahaan gedhe, disaranake paket iki amarga, kanthi kampanye asring, rega paket dikurangi nganti setengah lan fitur-fitur kasebut bisa nguntungake banget dibandhingake karo paket liyane.

  • Sewulan 84 Cobi
  • Saben wulan Kanthi 73 TL Tahunan 876.00 Cobi Kanthi PPN £ 1,033.68
  • Kanthi Diskon 50% permanen Saben wulan Kanthi 36,5 TL Tahunan £ 438 Kanthi PPN £ 516,84

Fitur

  • Sampeyan bakal bisa nampa pembayaran kanthi online.
  • Sampeyan bakal duwe hak Bandwidth UNLIMITED. (Download kacepetan kode lan gambar ing situs iki)
  • Sampeyan bakal duwe panyimpenan 50 GB.
  • Sampeyan bakal duwe hak kanggo ngubungake domain.
  • Sampeyan bisa mbusak iklan Wix saka situs sampeyan.
  • Sampeyan bakal duwe unggahan video sing ora winates.
  • Sampeyan bakal bisa entuk manfaat saka analisis lan laporan penjualan.
  • Kupon domain 1 taun gratis bakal diwenehi hadiah.
  • Voucher iklan $ 75 bakal diparingi hadiah.
  • Kupon regane $ 60 bakal diwenehake kanggo Meningkat Lalu Lintas Situs.
  • Kupon regane $ 60 bakal diwenehake kanggo Analisis Pengunjung lan Pelanggan.
  • Sampeyan bakal diwenehi kupon $ 50 sing bisa nggawe logo profesional.
  • Kanggo kabeh saluran media sosial, sampeyan bakal bisa entuk luwih saka 50 ukuran logo $ 40, sing bakal digunakake.
  • Tumbuh bisnis ing internet kanthi fitur e-commerce profesional, langganan, pajak penjualan otomatis, integrasi karo platform belanja lan liya-liyane.
  • Sampeyan bakal entuk dhukungan prioritas.
  • Sampeyan bakal duwe Dhukungan VIP.

PALING NGALAMI AKURASI ARTIKEL KAMI

Izel Argul

Aku lulusan Desain Komunikasi Visual. Ne GerekirAku minangka pangadeg lan manajer.
Babagan Ahli

Tulis balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Bidhang sing dibutuhake * ditandhani karo