Wawancara karo Ayhan Karaman ing SEO

Keamanan, Kacepetan, Situs Multilingual, nganyari SEO

Ayhan Karaman, pangadeg ayhankaraman.com lan panulis Buku SEO

Ayhan KARAMAN Bisa diarani ahli SEO sing paling misuwur ing Turki. Amarga dheweke kreatif banget ningkatake awake dhewe lan apa sing ditindakake kanthi bener. Sing nggawe spesial yaiku nuduhake kabeh taktik lan informasi kasebut kanthi terbuka. Yen sampeyan ngubungi dheweke, dheweke bakal mangsuli kabeh pitakon sampeyan. Tekan nomere gampang banget, pancen nggawe sampeyan rumangsa aman yen ketemu karo Ayhan Karaman nalika telpon. Ayhan Karaman minangka merek sing dakkarepake bakal teka.

Wawancara Kita

Sampeyan wis nyiyapake buku sing dianyari kanthi fisik kaping pisanan. Buku SEO. Apa iki nggumunake kita sawise sukses luar biasa? Jujur ya maneh 🙂 Kaya sing sampeyan janjeni 🙂

Kita ngerti sepira sensitif sampeyan karo janji minangka pandherekipun. Sampeyan tansah tulus mbukak kanggo pangembangan lan pangapikan, ora ndhelikake ilmu lan sukses bareng. Mula aku maca ing endi wae manawa sampeyan pancen wong sing apikan banget lan bisa dipercaya. Temenan, kita mikir padha.

Kiriman blog sampeyan minangka pandhuan sing apik. Disaranake supaya para nonton bisa maca artikel uga.

Apa sing kita ucapake sadurunge takon

Kepiye konten ing buku sampeyan beda karo konten ing YouTube lan Blog sampeyan?

Ayhan Karaman:
Kaping pisanan, aku kudu crita babagan bukune. 😊 Aku dudu wong sing percaya yen penggawean iki mung bisa diisi nganggo buku, mula ora katon apik ing sisih pinggir buku. Kaping pisanan, aku nyiyapake buklet khusus kanggo sing melu pelatihan lan nampa umpan balik sing positif banget. Adhedhasar tanggapan kasebut, aku miwiti persiyapan buku kanthi ujar kenapa ora Ayhan. Nanging aku kudu ngeculake sesuatu! Sampeyan ora precaya kenapa nyopot? Amarga: Kudune beda.

Aku ngomong kepiye sampeyan mbedakake buku iki, Ayhan? Sampeyan kudu nganyari, sajrone urip. Sampeyan ora kudu dikenani biaya nalika nganyari, malah ora dikenani biaya ragad. Ing industri sing terus saya ganti lan berkembang, dudu buku sapisan, utawa ora dibayar saben metu.

Aku nabrak dalan banjur rampung.

Uga ana judhul saka konten blog edhisi 1 (konten sing direvisi lan dianyari). Wis dadi buku sing ngarahake konten YouTube karo QR, kalebu konten unik, lan entuk perspektif babagan SEO.

Edhisi 2 persis kaya sing dakkarepake. Aku nganyari kamus lan nggawe informasi luwih lengkap. Aku nambah pangalihan. Aku nggawe pangalihan ing antarane kaca. Aku nggawe pituduh kanggo ndhukung dhaptar. Aku kalebu konten SEO kanggo produsen E-Commerce SEO lan Konten. Nganyari taktik tim Sepakbola sing misuwur 😊

Apa sampeyan bisa nyebut sawetara data situs sing wis cocog karo pelatihan sing ditampa saka sampeyan utawa konsultasi sampeyan?

Ayhan Karaman:
seneng ...

Aku arep crita babagan proyek asligold.com.

Apa sing Wis Laku?

Kaping pisanan, kita mbantu proses nyiyapake situs web lan ngetik produk. Dheweke nampa dhukungan piranti lunak khusus saka individu. Kita mutusake kanggo kerja bareng karo perusahaan software lan miwiti analisis teknis.

Minangka asil analisis teknis, kita nggawa status kesehatan situs saka 12-15 level dadi 92 level. Ana masalah deskripsi judhul lan meta, kaca yatim piatu, tautan rusak, masalah pangalihan, kesalahan gambar ukuran gedhe, kesalahan URL, masalah tag ALT. Umume wong-wong kasebut mbenerake sajrone 3 wulan kapisan.

Kita wis ngasilake konten sing ngidini pangguna pungkasan bisa nampa wangsulan babagan pitakon sing dikepengini. Konten kasebut wis disiapake kanthi cara sing ora ngluwihi kabiasaan tumindak pangguna e-commerce. (Dadi ora ngasilake konten dawa. Alesan: Pangguna mlebu pengin maneh produk lan tuku. Kita ora kudu nindakake tindakan sing bakal mengaruhi prilaku kasebut kanthi negatif.)

Kanggo sawetara, nanging ora kabeh, produk, kita wis nyiyapake insentif kanggo tuku. Kita miwiti ndeleng sumbangan iki ing wektu cendhak.

Kita ngrencanakake iklan Media Sosial lan Google. Nalika miwiti ngasilake sing apik, kita nambah anggaran lan miwiti proses pemasaran ulang. Ing analisis Search Console, kita nemtokake kaca landas tembung ing ndhuwur 100 lan ndhukung kaca kasebut kanthi kampanye berkala.

Maneh, kita nggawe rencana sambungan kanggo kaca landas sing relevan. Kita fokus ing sumber link sing muncul ing analisis pesaing lan sumber link sing wis diidentifikasi. Nalika entuk tautan, kita bakal nambah asil rangking maneh.

Kita ngasilake konten blog. Judhul utama, tips sing nguntungake pangguna pungkasan, lan telpon kanggo tumindak sing langsung ngarahake produk. Kita nggunakake sisih blog ora mung kanggo ngarahake produk, nanging uga kanggo nglumpukake pamirsa pemasaran ulang banjur target pengunjung ing sisih blog.

Kita ngerti manawa nambah jumlah model lan rega produk uga menehi kontribusi positif kanggo proses SEO. Iki uga kanggo merek Aslı Gold.

Asil:

Crita sukses digawe dening Ayhan Karaman ing asligold.com

Perjalanan saka nol dadi sukses.

Pengetahuan lan pengalaman teknis ora cukup. Yen sampeyan pengin sukses ing E-Dagang lan SEO, masalah kayata operasional, hubungan pelanggan, sawise-sales lan logistik duwe kontribusi serius kanggo iki. Aslı Hanım ngarahake sisih iki kanthi apik. Mesthine dheweke ana ing Istanbul, kita ana ing Samsun.

Apa langkah sing nunggu kanca sampeyan sing bakal nampa konsultasi utawa pelatihan saka sampeyan? Nganggo proses apa sing sampeyan lakoni?

Ayhan Karaman:
Yen SEO wis rampung kanthi bener, Google ora bakal sensitif lan menehi ganjaran situs web kita. SEO mesthi dadi saluran sing kudu diinvestasikan. Aku ngira wis nyiyapake pelatihan SEO online sing apik kanggo wong sing bakal dilatih kanggo mujudake impen lan targete.

Sampeyan takon kenapa?

Kursus pelatihan Ayhan KARAMAN SEO nyiyapake sampeyan kanggo kahanan SEO nyata. Perjalanan pendhidhikan ora mung diluncurake kanthi video utawa set sing wis digawe. Utamane ing sisih SEO, mesthine ora kaya ngono. Kita kudu padha pundhak lan makarya bebarengan. Ing jalur iki, aku menehi hasil karo siswa liwat proyek lan nindakake pasinaon kanggo nambah prestasine.

Kasunyatane, pelatihan SEO sing dakkandhakake minangka kegiyatan sing bakal mbantu sampeyan ngembangake katrampilan sing dibutuhake kanggo rangking, ngakses pengetahuan ahli babagan web, takon pitakon kaya sing dikarepake, lan sajrone proses sinau lan pangembangan terus-terusan.

Sinau luwih dhisik, banjur gawan tugas lan ngrampungake. Coba latihan ing endi kekurangan diidentifikasi bebarengan, tetep bebarengan, dipriksa garis dhasar lan asil dandan kinerja. Bayangake kursus sing bisa takon kaya sing dikarepake, nampa konsultasi seumur hidup lan sinau babagan SEO.

Wong sing bakal nampa pelatihan lan konsultasi bisa tetep ngarep-arep bisa diarepake. Amarga aku netepi janji.

Sampeyan nyoba ngerti Google. Dadi, apa kesimpulan sampeyan? Cetha banget apa sing dikarepake Google saka kita?

Ayhan Karaman:
Google ngarepake apa wae sing dikarepake pangguna saka kita. Aku pengin nerangake kanthi conto.

Yen pangguna nggoleki ban mangsa, nuduhake ban mangsa lan aja menehi paedahe ban mangsa! Wis nalika sampeyan nggoleki ban mangsa, kita bakal nemokake kaca web sing adol ban musim salju. Ing kene kita deleng manawa Google minangka mesin telusuran sing uga ngerti kekarepane pangguna.

Kita kudu nyusun kaca, konten lan situs miturut tujuan telusuran pangguna. Iki minangka salah sawijining poin SEO sing paling penting.

Apa ana langkah sing bisa ditindakake supaya situs bisa diweruhi Google sanalika bisa diterbitake?

Ayhan Karaman:
Sing paling sehat yaiku nambahake situs kita menyang alat Google Search Console lan nggunakake alat Inspeksi URL Google. Kanggo entuk indeks sing cepet, kita kudu adoh saka panelitian buatan. Sanalika ujar manawa kita wis mbukak situs, isine ok, kita siyap kanggo sisih pemasaran, kita kudu golek cara kanggo nggawa pangguna nyata menyang situs kasebut.

Konten "Tim SEO" sampeyan pancen disenengi ing industri. Apik kanggo pegawe sampeyan. Kanggo sing ora ngerti; Tim SEO. Kita pengin nyiyapake pitakon kanggo saben pemain sing ora kasebut ing konten sampeyan. Sanajan sawetara wong aneh, aku yakin dheweke kalebu subjek sing penasaran.

Apa sing kita ucapake sadurunge takon

1. Kiper - Keamanan

Kita ndeleng kiriman ing sisih ngisor saben situs sing nyatakake kabeh hak dilindhungi undhang-undhang. Pitakon iki babagan proses paten lan registrasi. Sawise tuku domain, domain kasebut pangguna ing pangguna. Paket anti-nyolong lan privasi uga kasedhiya. Nanging swarane ora cukup.

Apa sing kita ucapake sadurunge takon

Apa sing bisa ditindakake supaya ora nyolong ide situs, artikel situs lan gambar? Apa cara sing kudu kita tindakake kanggo nulis kabeh hak dilindhungi undhang-undhang?

Ayhan Karaman:
Katon ora gampang kanggo nyegah iki ing kene. Apa wae sing pengin dituku bakal dijupuk maneh. Sampeyan bakal nantang, nanging paling logis yen golek hak kanthi nggunakake cara legal. Dadi, aku ngomong babagan ndhaptar gambar. Aku uga nyaranake DMCA kanggo konten.

2. Bali Kanan - Kacepetan

Sampeyan wis nyebutake pirang-pirang langkah kayata coding lan optimalisasi ing artikel sampeyan. GIF lan gambar minangka file sing paling gedhe masalahe. Aku krungu ing endi wae yen format .png nggawe situs web luwih tantangan. Sampeyan uga kerep nggunakake gambar, lan sawetara sampul postingan sampeyan duwe GIF, nanging wektu mbukak gambar lan GIF ing situs sampeyan cepet banget.

Apa sing kita ucapake sadurunge takon

Apa sing kudu sampeyan utangake kanthi cepet menyang situs?

Ayhan Karaman:
Bubar iki aku nyerah babagan jinis gambar kanthi ekstensi .gif. Sampeyan angel dioptimalake. Tema kula ngoptimalake topik GIF, nanging aku isih ora pengin nggunakake. Yen digunakake, disaranake nggunakake sawise nyilikake.

Uga, wayahe nggunakake jinis visual .webP. Aku bisa menehi saran plugin ShortPixel kanggo WordPress.

 3. Ngiwa-Bali - Coding resik

Pitakon iki kanggo sampeyan sing pengin nggawe blog dadi situs multibahasa.

Apa sing kita ucapake sadurunge takon

Situs multi-basa kudu nggunakake / en utawa en. kudu digunakake? Apa bakal nyebabake polusi ing peta situs kita?

Ayhan Karaman:
Yen sampeyan nyedhiyakake layanan ing luwih saka siji basa, tegese sampeyan target luwih saka siji negara. Yen sampeyan nargetake menyang pasar liyane, aku nyaranake rute subdomain. Luwih logis yen duwe en.siteaddress.com tinimbang siteaddress.com/en. Aku mikir bakal luwih migunani babagan ngatur saluran kinerja lan situs kasebut.

Yen ana versi kaca sing relevan sing ditampilake ing basa liyane ing kaca sing kalebu basa liyane, aku saranake nggunakake tag basa. (Tags Hreflang)

Ayo tekan peta situs. Sampeyan kudu duwe URL sing pengin diindeks ing peta situs. Kudu ora liya.

Kepiye cara supaya peringkat karo kaca kita disiapake miturut basa kasebut nalika nggoleki ing negara manca?

Ayhan Karaman:
Dasar SEO padha ing kabeh negara. Sing wis owah yaiku dinamika negara kasebut. Apa sing ditindakake pesaing? Saka ngendi entuk link kasebut? Saluran apa sing aktif? Kepiye isine? Apa maksud telusuran? Sampeyan kudu nindakake sing luwih apik tinimbang para pesaing sing nguwasani sektor kasebut.

4. Stopper - Struktur Arsitektur

Nalika tuku domain, kita uga bakal tuku sejarah. Sawise entuk alamat negerekir, aku njaluk mbusak atusan URL siji-siji saka Search Console, sanajan ora ana dhaptar ing google. Apa kita kudu pangalihan URL menyang kaca, kategori lan homepage sing bisa ana gandhengane karo pangalihan 301?

Apa sing kita ucapake sadurunge takon

Kepiye cara ngrampungake riwayat domain?

Ayhan Karaman:
Kita ora cocog yen ngarahake kaca sing ora ana gandhengane karo kita. Yen dudu perkara ilegal sing ditindakake domain jeneng ing jaman mbiyen, mula kita ora bakal nggawe masalah iki. Utamane, kita ora kudu pangalihan menyang kaca ngarep.

5. Stopper - Kagunaan

Kita bisa ndandani situs kanthi ngelingi sawetara gambar lan tombol ditekan nganggo peta panas, sanajan ora ana link. Nanging kadang-kadang masarakat ngeklik ing papan umum kanthi cara sing ora dingerteni.

Apa sing kita ucapake sadurunge takon

Ngerteni panggunaamApa sing kudu ditindakake nalika tumindake adat sing asring ditindakake?

Ayhan Karaman:
Yen pangarep-arep pangguna ing arah iki lan iki kahanan sing asring banget, kita uga kudu nyoba ngubungake lan mirsani asile.

6. Gelandang - Tembung

Sawetara tembung telusuran buntut bisa uga cedhak. Contone, kita pengin pangkat ing loro "Aku pengin nggawe SEO" lan "Kepiye SEO". Nanging yen sampeyan nggunakake ing saben subtitle, teks kasebut muncul minangka asil saka artikel sing bola-bali.

Apa sing kita ucapake sadurunge takon

Apa Google bakal menehi rangking kanggo tembung kunci liyane sing ora digunakake sawise sawetara wektu?

Ayhan Karaman:
Google minangka mesin telusuran sing cerdas banget. Dheweke ngerti manawa rong tembung kasebut nduweni makna sing raket lan bakal menehi sampeyan hadiah yen konten sampeyan pancen migunani. Mesthi wae, luwih penting nulis isi lengkap babagan SEO How-To, priksa situs sing rangking nganggo tembung sing sampeyan sebutake lan tumindak sing cocog. Pungkasan kabeh bakal dianalisis analisis pesaing. Ing tembung kunci iki, ing tautan kaya ngono, ing iklan 😊

7. Bukak Kanan - Sumber

Sampeyan wis nggawe situs blog lan e-commerce nganti saiki.

Apa sing kita ucapake sadurunge takon

Miturut pengalaman sampeyan, yen sampeyan ngomong siji kanggo blog lan siji kanggo e-commerce; Platform saka ngendi sampeyan entuk paling akeh pengunjung?

Ayhan Karaman:
Tujuan telusuran kalorone pihak beda. Siji biasane digunakake kanggo tuku langsung, ana sing njaluk informasi utawa bakal diarahake.

Ing sisi e-commerce, pertimbangan kategori nduweni peran sing luwih penting. Aku ora ateges ngandhani manawa kaca produk lan kaca liyane kudu ora digatekake ing kene. Kudu ana deskripsi produk sing adol ing kaca produk, foto berkualitas tinggi, lan rega sing kompetitif.

Ing sisih blog, sukses yaiku ngasilake konten sing berkualitas tinggi, ngetrapake dhasar SEO kanthi maksimal, lan ngenalake awake dhewe.

8. Midfield - Optimisasi Internal

Apa sing bisa ditindakake karo kaca landas sing paling apik?

Ayhan Karaman:
Aku mesthi gugup babagan nindakake apa wae kanthi jeneng optimasi internal kanggo kaca kanthi posisi rata-rata sing apik lan lalu lintas organik sing apik. Ya, ana sing salah, nanging nalika diowahi, sampeyan bisa mbukak posisi sing ala banget ing tembung sing ana ing urutan kaping pisanan.

Yen sampeyan ujar manawa aku duwe risiko iki, judhul, deskripsi meta lan kritéria sing padha salah, aja nganti 1 menit yen sampeyan ujar manawa aku bakal ndandani.

Kita kudu nambah kacepetan seluler lan desktop lan golek cara kanggo nindakake sing luwih apik ing sisih pengalaman panganggo.

Judhul H1 homepage kudu kepiye? Slogan situs? Apa subyek sing paling disenengi? Apa merek?

Ayhan Karaman:
Aku arep menehi wangsulan sing jelas: account

9. Striker - Tautan

Strategi sing sampeyan tampa karo lisensi Screaming Frog pancen apik tenan. Aku ninggalake video sampeyan ing pungkasan pitakon.

Aku duwe postingan blog lan aku cukup menehi informasi, nanging ana sumber liya sing aku seneng banget kaya sing ditawakake. Aku pengin supaya pengunjung bisa uga maca informasi kasebut lan aku langsung ngarahake. Kaya aku ngomong babagan artikel lan video ing wawancara iki lan menehi pituduh.

Apa sing kita ucapake sadurunge takon

Apa ngubungake menyang situs liya nyuda regane situsku?

Ayhan Karaman:
Yen situs sing sampeyan maksudake dudu situs sing ilegal lan ora nguntungake, ora bakal cilaka. Kanthi tembung liyane, ngubungake menyang situs ayhankaraman.com ora bakal gawe piala sampeyan. Yen pangguna seneng, dheweke bakal seneng ing Google.

https://www.youtube.com/watch?v=-1bDIA3mouw

10. Gelandang Nyerang - Konten lan SEO

Ngendi kita bisa ngetutake keputusan lan nganyari anyar Google babagan SEO kanthi cara paling apik?

Ayhan Karaman:
Saka kene: https://developers.google.com/search/docs

11. Ngiwa Ngiwa - Mobile

Kita pengin takon babagan panggunaan seluler lan komputer. Kayane pancen masalah penting, nanging nalika nyiapake situs, kita nggoleki kaya ngono, nanging ora bisa nemokake wangsulan ing internet.

Apa sing kita ucapake sadurunge takon

Judhul lan paragraf kudu ana pira ing tampilan Komputer lan Seluler?

Ayhan Karaman:
Aku ngeculake H1 26px tag judhul liyane kanthi hierarkis. Aku nggunakake teks isi minangka 13px. Mobile lan desktop padha.

Sampeyan minangka wong sing kita conto ing strategi pariwara. Beda karo apa sing biasane ana ing pariwara, sanajan logika sampeyan peduli karo jumlah tampilan dadi sebab supaya kita bisa nindakake kabeh gaweyan.

Crita Ayhan Karaman

Yen isih durung nemokake apa sing digoleki

Wawancara sing Gegandhengan

Wawancara karo Koray Tuğberk Gübur ing Holistic SEO

Wawancara karo Koray Tuğberk Gübur ing Holistic SEO

Kita wawancara karo Koray Tuğberk Gübur babagan SEO kanggo sampeyan. Utama;
Who?
Kesalahan SEO
Perlindhungan rangking
Ati-ati
Infrastruktur endi
Peta dalan

Wawancara karo Münir Türk babagan Teknik Robotika 🦾

Wawancara karo Münir Türk babagan Teknik Robotika 🦾

Wawancara karo Münir Türk, pamilik proyek produksi lengan robot produksi domestik. Utama;
Sapa sing kudune?
Pendhidhikan lan program
Produksi Domestik
masalah pasokan
Peta dalan
dhukungan dana

Artikel sing gegandhengan

Apa sing diarani SEO? 💻 Kita Nyedhiyakake Analisis SEO Gratis 🎁

Apa sing diarani SEO? 💻 Kita Nyedhiyakake Analisis SEO Gratis 🎁

Artikel kita minangka artikel SEO paling lengkap. Utama;
Apa sing diarani SEO kanthi jelas?
Apa sing ana ing proses SEO?
Wawancara Koray Tuğberk Gübür
Wawancara Ayhan Karaman
FAQ SEO
Analisis SEO Gratis

Waca Sadurunge Nggawe Situs E-Niaga 💵

Waca Sadurunge Nggawe Situs E-Niaga 💵

Artikel kita ngemot informasi babagan cara nyiyapake situs e-commerce ing omah. Utama;
Ne gerekir dhaptar
Regane
Tanggung jawab ukum
Pariwara lan media sosial
Pajeg lan nggawe perusahaan
Pos virtual lan kargo

PALING NGALAMI AKURASI ARTIKEL KAMI

Ne Gerekir

Platform Informasi Raksasa
Babagan Ahli

komentar

Mahir | 🇯🇵

Aku seneng sampeyan nuduhake sawetara crita, wawancara lan informasi langka.

Apa sampeyan nate mikir dadi panulis tamu ing blog liyane? Aku duwe blog sing fokus ing topik sing dibahas. Aku ngerti sampeyan bakal seneng karo pandhanganku.

Yen sampeyan malah kepengin banget, aja ngirim email.

Ne Gerekir | 🇹🇷

Halo, kaping pisanan matur nuwun kanggo komentar sing terkenal. 😊

Kita mriksa link artikel sing dikirim nalika ngisi formulir komentar. Kita ngerti manawa sampeyan nawakake paket backlink sing cepet lan ora bisa dipercaya lan menehi informasi babagan iki.

Sayange, kita ora kasengsem ing panelitian SEO sing nyebabake cara kaya ngono. Yen sampeyan makarya kanthi cara sing luwih sehat lan efisien, kita bisa ketemu kanthi frekuensi sing padha. Banjur kita bakal bangga ngerti sampeyan, sinau lan mulang kanthi kolaborasi!

Tulis balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Bidhang sing dibutuhake * ditandhani karo