Entuk wektu sing pas karo garwa ing omah kanthi 20 Idea

Gagasan nglampahi wektu produktif ing omah karo bojoku

Wis wayahe melu mbuwang wektu karo garwa ing omah. Sawise pandemi virus corona, bisa uga kita durung nate bebarengan karo garwa.

Muga-muga sampeyan wis ngentekake luwih akeh wektu kanthi dhaptar iki, sing dianggep bisa nggawe wektu sampeyan produktif lan apik. ?

Supaya seneng karo bojomu ing omah ne gerekir?

Cangkriman lengkap

Teka-teki minangka kegiyatan santai, ningkatake intelijen, memicu pamikiran lan nyenengake. Sampeyan malah ora ngerti kepiye wektu lumaku. Yen sampeyan teka-teki karo pasangan sampeyan, bakal rumangsa ngrampungake siji liyane. Iki bakal dadi momen khusus kanggo sampeyan, luwih-luwih yen sampeyan nggawe lukisan lan digantung ing tembok omah sampeyan.

Nggoleki acara TV sing bakal disenengi

Temokake acara TV sing bisa ditresnani, utawa uga pengin langsung nonton episode sabanjure, lan nggawe bisu saben dina. Nuduhake pengalaman sing padha bakal nambah kaendahan ing pacelathon lan bakal nemu masa sing produktif lan anget.

Ngimpi ngomong

Kadhangkala, kita malah ora bisa ngakoni pasangan sing urip ing omah sing padha. Nopo niku Amarga kita kabeh ganti. Kaya pangowahan mung siji-sijine sing terus-terusan ... Impen bisa menehi katrangan babagan masarakat. Sampeyan ngidini sampeyan nyambungake. Sampeyan bisa uga dadi instrumental ing langkah sing migunani kanggo garwa nggayuh impene ing sawijining dina. Yen sampeyan pengin bisa nuduhake katresnan kanthi cara sing paling gampang, takon impen pasangan lan rungokake tanpa dirungokake.

Ngusulake kanggo nyebutake sipat sing apik sing sampeyan pikirake

Sampeyan bisa nindakake iki ora mung kanggo nglampahi wektu, nanging sawise diskusi rampung. Mula, ora mung perkara ala wae sing diucapake, nanging uga bakal ngerteni kesadharan sing apik. Kita kabeh butuh iki.

Menehi saben wilayah khusus lan wektu liyane

Pacar utawa pacaran ora ateges sampeyan bakal nuduhake perkara sing padha, mesthi nindakake perkara sing padha. Iki nggawe hubungan sing lawas. Deleng, aja salah aku, kita mesthi ujar ana ing papan sing padha, nindakake lan nuduhake bab sing padha. Saben wong minangka individu. Kita duwe ciri lan minat sing beda. Ati-ati kanggo menehi saben papan lan wektu khusus.

Kenangan ngomong

Nyritakake babagan jaman kepungkur minangka salah sawijining perkara sing paling apik sing ngelingake sampeyan babagan wektu lan kahanan sampeyan saiki. Jaga dheweke lan angkat saka bledug lan elus-elus. ?

kanggo main catur

Yen kualitas muter mundhak, game sing sampeyan seneng-seneng kaya edan iki bakal nggawe sampeyan nggunakake ruang paling cilik kanthi cara sing nyenengake lan efisien.

Dolanan Backgammon

Dolanan nganggo kertu

Bonus: Kanggo sing seneng main Okey; Game 101, yaiku jinis okey, dimainake kanggo 2 pemain.

Wis dicoba lan asile sukses. Saben aturan padha, mung sawise disebarake menyang 2 wong, potongan sing isih ana bakal dicethakake kanthi alon-alon. Akeh banget! Sanajan butuh wektu sawetara watu ing tengah rampung, kita ngerti manawa ora bakal ana bedane karo wong sing sampeyan tresnani. ?

Muter game tembung: ngucapake tembung liyane kanthi huruf pungkasan tembung sing sampeyan ucapake (uga apik ing basa Inggris)

Sanajan katon kaya game sing gampang banget lan bocah-bocah bisa main, nanging bakal dadi wektu sing nyenengake kanggo seneng-seneng nalika tembung lucu dipencet. Yen sampeyan pengin luwih angel, tambahake tembung pungkasan kanthi ngetung kabeh.

Contone; apel lan giliran sampeyan; larik andhe apel-pir ing sisih ngelawan; kursi roda apel-pir

Muter game kanthi cara iki uga bakal nambah memori.

Mlebu pawon lan nyiapake liyane / balapan

Wenehi wektu tartamtu banjur deleng apa sing bakal diwenehake saka pawon. Aku yakin manawa panganan sing disiapake khusus kanggo sampeyan bakal paling apik banget sanajan rasane ora enak.

Nyoba kanggo ngerti liyane babagan pitakonan

Nangani hobi sampeyan, sanajan beda, ing wektu sing padha

Kita jarene nyoba menehi saben wilayah khusus lan wektu khusus kanggo masing-masing. Hobi nuwuhake perasaan sing beda-beda saben wektu. Apa sing dicethakaké nggawe sampeyan lan wong liya seneng. Bakal dadi momen khusus kanggo miwiti lan mandheg bebarengan lan ndeleng apa sing wis rampung ing pungkasan.

Nyiyapake lan videok video guyonan

Nari

Yen sampeyan pengin nyoba sinau tari koreografi, disaranake app.

Nyoba nggambar liyane

Nyoba posisi yoga kanggo mitra

Kita bisa langsung menehi saran video.

Nyiyapake kejutan kanggo garwa kanthi cathetan cilik

Nggawe video TikTok lan seneng-seneng sanajan sampeyan ora seneng

PALING NGALAMI AKURASI ARTIKEL KAMI

Ne Gerekir

Platform Informasi Raksasa
Babagan Ahli

komentar

Caroline Lewis | 🇩🇪

Yen sampeyan pengin nambah ilmu, tekan situs web iki lan jaga nganyari informasi paling anyar sing diterbitake ing kene.

Tulis balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Bidhang sing dibutuhake * ditandhani karo